Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 19:14   #6911
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pdf Pokaż post
Jacek moglbys mi przyblizyc sprawe delete chara Zbyszka?

Dla mnie legeda zawsze jest byl i bedzie old Chrobry.

Ur's Szyna
geo ci pisal :> ? to bylo tak ze wisial mi hajs w rl jak wiesz w rl zartow nie ma i upominalem sie okolo miesiac o moj hajs nieodpisywal albo pisal ze to nie on itd napisalem mu ze jak dalej bedzie walil w chuja to mu zdeletam acc dalej mnie olewal pisal ze listonosze strajkuja a on tylko przelewal hajs nawet z domu niewychodzil i listonosze do tego niepotrzebni ale mniejsza z tym za zero szacunku brak odpowiedzi i opowiadanie bajek tak jak do rora ktoremu obiecal robote w wawie za weekend 2000 niby zaorbku mial miec czy jakos tak to zal ja sie jak roro nie daje doic byle pionkowi i mi pieniadze ludzie oddac musza dostal reporta za sela pac kase mi oddal ale do dzis nic nie pisal ;] uznaje taka zasade ze jak karac to nie wazne jak bo dla nie ktorych to jest bycie konfidentem dla was moge byc dla mnie jestem kims kto ukaral leszcza bo mu sie to nalezalo jak nikomu innemu ja nie strasze jak all ze wpadne wam na hate bo zal mi na to hajsu chyba ze mieszkacie 98 kilometrow ode mnie i przejebaliscie na calej lini ;]
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem