uehsuehusheuhse rudy niedojebie jak wig nie wiem ktory own wjebal tu fote tolales w chuj znak peace pokazywal w szkole z pro tez jebales jak zadko ale wstyd sie przyznac jak do tego ze placiles za hunta przepraszales i ze to ty wyszles na najwieksza piczke jak damu cie lal to ciebie all zlali poza mna i pakula to ty plakales niemiales co robic do mnie miales pretensje pajacu ze nie wyzywam damu z noob hara i ze jestem cipa bo mu ne jade a nie jechalem bo on jest 10 x lepszy niz ty bufoniku nadety i har lukasza smieszny jestes jak twoj ryj ktory tu wkleje niebawem twardzielu straciles respekt teraz kombinujesz jak szafe ubic a gowno mu zrobissz tak jak gowno zrobiles damu pozarlo cie kozactwo twoje i zgonales do bledow sie przyznajde a najwiekszy jaki popelnilem to gadanie z toba bo rude to falszywe ale zapomnialem o tym chwilowo

a jak nie masz argumentow i nie masz jak pokazac co lukasz zrobil dla mnie i jak sie wyjebal jak chcialem zeby mi pomogl to piszesz jakies bzdury ze cos udowadniales twoj czas sie skonczyl znajdz inna gre albo nowy serw nawet z best harem bedziesz smieciem niedowartosciowanym gnojem ktory w rl ma przjeebane i sie dowartosiowac chce gra sam piszesz nie wiesz ni epierdol a nie wiesz i pierdolisz zal rudych moje jakas akcje zrob rudzi roksza i idz na parade to ci zejdzie cisnienie