Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 22:02   #6927
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

hahahha rudy styka juz sie zeszmaciles wystarczajaco kozak za 2 zl hehehehe w pysku cwany jak nikt nie czyta i tyle pokazalem all jaka ciota z ciebie jaki maly zasitny **** jestes jak nie masz mocy trzesiesz porami a przejmujesz sie tym co pisze i wiesz o tym dobrze placzesz teraz na bank albo rzucasz kuflami lub rozbijasz lusterka bo uslyszales cos ode mnie i powtarzasz ze to niby ty leszczu straszyles pare osob ze w rl wpadniesz wpadnij do mnie kozaku z luakszem i braciszkiem jego all jestescie siebie warci mowilem ci nie masz argumentu zamykasz ryj i piszesz ze klamie bo co mozesz zrobic i ty masz ciekawsze zajecia niz pisanie postow wez przestan bo nie wytrzymam nic poza kompem nie masz wpadnij w rl leszczu pogadamy tak sie zlozysz jak twoj kuzyn i powiesz tylko ze dostales hita i po zabawie ale na forum napiszesz ze sciemniam hehehe i masz racje nieodpisuj idz te koty podymac jak lubisz ja nie mam kota chyba sobie kupie rudego i bede go przypalac placz cioto placz i wez sie powies ze nie jestes best pl i ze nie mozesz ubic tych co na ciebie sraja pozdro niedowartosciowany bajerancie
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem