lol miales nie pisac a piszesz znowu sam sobie zaprzeczasz mowiles nie wiesznie pierdol byles widziales co robilem jak gralem itd ? od 90 lev malo gralem wczesniej w chuj wiecej 600 k z walkow typu na packach o ktorych wiedziales i lukasz tez sam dsm rok temu kosztowal 90 k jak mu go dawalem g leg 180 k mms 150 k rh 30 boh 30 pacc kupil za rl i selal kase k na alegro moja kase k idioto jak juz mowilem on mial 37 lev i pozyczone eq od ciebie od rl frenda ktory mu nic nie dal a obcy czlowiek mu dal

wpadaj w rl szmato rozpierdole cie z mila checia

i nieodpisujesz bo jak juzmowilem brak argumentow hehe probujesz tu srac ze nie gralem czy cos jak gralem mialem pisac ze jestem lukaszem bo on sie tym jaral ja nigdy frendow nie szukal jak ty czy on poprostu robilem swoje taki fire knight guardian mialem z nim spiecie na pulo wyjasnilem pisal ze w chuj mnie respekci i ze jak bedzie mial jakis problem z flipami to pisze do mnie bo jestem najbardziej spoko i napewno wyjasnie jak nalezy

to mi pisze duzo osob ze sama prawde pisze to mi pisza z mnie popieraja ciebie olewaja wiec piszesz ze klamie bo cie boli ze ni jestes numerem 1 pogodz sie z tym juz nie bedziesz ;] to ja lukasza na ludzi wyprowadzilem ja pokazywalem gdzie expic ja robilem calodniowe questy typu banshe post man ale ty wiesz lepiej hehe zal napisz ze nieodpisujesz i odpisz debilu albo zwal konia jak to masz w zwyczaju apotem odpisz lepiej pojdzie bez moich tekstow to juz ci bajer ie idzie