Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 23:05   #6943
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

no wkoncu ktos cos mu napisal pozytywnego bo chyba sie podlamal troszke pisalem o tibi o luakszu jego rl z ktorym mnie poznal gralem z nim sharowalem o tym pisalem zaczal go bronic nie wiem po co i pisac nieprawde wie ze zna more ppl bo on z kazdym gadal ja zlewalem takie dzieci jak wy bo naprawde gra sie jaracie jak malo kto wyskoczyl na mnie ja na niego sprawa prosta respekt stracil ju zawno po co pisal do ludzi ze jest koks jak nie jest po co straszy ludzi rl ze im najebe jak nic nie zrobi niech napisze bajke o rudym z komputera i zalozy pingle ala hary poter i gitara ja na sile sie nie czepiam pomoglem komus wyjsc na ludzi stracilem rok pracy i 600 k + po czy m typ sie wypiol na mnie musioalem o tm napisac zeby ci ktorzy sznaowali mnie o tym uslyszeli a nie zeby on spijal smietanke z mojej pracy roro ze jeg rl wstawil sie normalne ale przegiol i zaczal sciemy jebac wiec pokazalem jak bylo a pisze chujowo bona zjebanym laptopie jutro kompa bede miec to sie poprawie obiecuje

co do rl foty jutro pojutrze pokaze moja i rora nie ma problemu i gralem tu od poczatku z rorem all time wiem wiecej niz wy mozecie sobie wyobrazic frajerstwo wyszlo i je pokazalem proste

Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 23:07.
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem