Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 23:10   #6946
danera63
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Domyślny Co do Zbyszka

Dzieki ze tak postapiles ze zrobiles deleted postaci.Teraz moja kolej.Najezdzasz na wszystkich.Teraz ja zaczne.
Po 1.
Roro mial miec przez sobote niedziele prace nie w wawie ale w Sieradzu i bylo placone po 1 zl za naklejke najklejona na sprzecie ale kierwonictwo wzielo swoich ludzi a ja nwet nikogo nie moglem dolaczyc.
Po 2.
Zadnej kasy w real nie bylem Tobie winien.Kupilem od Ciebie postac niby milay byc C legi a okazalo sie ze byly pusta bez spodni ale to szczegol.
Po 3
Kto napisal mi na gg zebym sharowal z Toba Zbyszka na co ja sie nie zgodzilem.To potem Ty na gg za 4 dni napisales ze masz mnie w dupie i jedynie tolerowales mnie tylko dlatego ze selalem Twoje postacie innym graczom za real kase.Dodales ze zrobisz wszystko zeby Zbyszka mi zrobili deleted.
Po 4
Ratowalem Tobie dupe jak od kogos wzioles kase za pacc w tibi i nie mogles doladowac to ja to robilem.Poprostu jestes plytki i nie bede sie znizal do Twojego pokroju.Napisalem Tylko dlatego ze mam dosyc najezdzania Przez Ciebie na wszystkich i na mnie.Wiecej nie bede sie odzywal.Zrobiles co zrobiles to tylko gra ale nie sadzilem ze jestes takim smieciem i ze posuwasz sie do nie czystych zagran.Zycze ci Milego 2008 roku.Zycie jest za krotkie zebysmy mieli wrogow.
danera63 jest offline   Odpowiedz z Cytatem