Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sheylia
Hiho :>
[EDIT - nowa lista na POI]

|
Unikam polskich fun sitow jak ognia, ale tak mnie ta lista rozbawiła że aż się zarejestrowałem tutaj i pragnę zapytać o jedną rzecz. Kto, pytam, kto dał wam prawo decydować za mnie że idę na POI? Nigdy nikomu z was nie napisałem że ja na POI ide, tylko że się nad tym zastanowie.
Kolejna sprawa która mnie rozbawiła. Darkside Ty na serio myslisz ze jeśli Ja pójde na POI zrobic quest, to dla chwały i żeby zebrac jakieś laury? Otóż, wiekszośc z Was w grze to juz odemnie slyszała, ale napisze to tutaj oficjalnie, żeby nie było niejasności. Mi osobiście ten quest do niczego nie był, nie jest i nie będzie nigdy potrzebny a jeśli ktos mysli że zrobienie go daje jakąś chwałe i szacunek, to jest w błędzie. Laury za POI zdobyła gildia Lollipos i tego sie juz nie zmieni, gdybyście słuchali innych i nie byli egoistami zrobilibysmy szybciej niz Oni, po to powstało Gotti (to tak gwoli przypomnienia). Kolejna rzecz...na Menerze nigdy nie było "Polskiego" POI, main blokerem głównym byl brazylijski sharer Ragha'murfh i ogólnie w tym teamie było wiele nacji na doczepke, przypominam że nawet Jerrad z Lollipos wam tam pomagał i blokował resp przez 7h a to tez napewno nie polak, tylko amerykanin. Nie jestem złosliwy, ale troche prawdy się przyda.
Na zakończenie, co do POI, podzielam zdanie Brynia, jeśli pójdziemy w trzech to nie po itemy tylko for fun i wam pomóc. Nie wyobrażam sobie, żeby ktos inny podczas questa nim kierował i ustalał taktyke niż My, bo to właśnie My będziemy najbardziej ryzkować i nie chodzi tu Dark o laury, chwałe etc. znasz mnie juz długo, więc nie ubliżaj mi pisząc o Soul Brothers w ten sposób.
Żem się rozpisał, heheh, ale tak apropos, rozmowe o Bahzelu odbieram jako celową prowokacje i próbę zdyskredytowania jego osoby ze względu na zazdrośc wynikającą z jego osiągnięć w grze. Takie rzeczy się załatwia między sobą w grze a nie płacze się na forum. Ciekawa sytuacja w dobie proszenia nas o robote main blokerów podczas "Waszego" POI. Tak, takie zachowanie buduje atmosfere zaufania i chęci pomocy...z pewnością. Poprawki do listy na POI bedą nieuniknione a jeśli kogoś nie będziemy tam chcieli to napiszemy oficjalnie dlaczego, dając tym samym mozliwość obrony takowej personie. Chyba to jest jasne? Wy organizujecie, My pomagamy, ale z racji największego ryzyka jakie ponosza main bloki, maja prawo do zgłaszania zastrzeżeń.
P.S Nie bój się Vade, Ja Ci zachowania podczas HOTY nigdy nie wybacze, ale nie zamierzam z tego powodu blokowac CI możliwości pójścia na POI. Nie kwestionuje Twoich umiejętności jako gracza a osobiste animozje nijak się mają do sprawnego przeprowadzenia tego questa, będziesz musiał dbać o mój tyłek jak tam razem pójdziemy bo inaczej sam padniesz i nie zrobisz POI, ten quest ma to do siebie że niejako wymusza zaufanie na członkach teamu