lol no jak mi dzieciak pisze liz pale to jad epo starych pedalow nenawidze po gadce jak srales ze ja szafie lize to jeblem na cyce bo jako jedyny go olewalemo byle gowno zapiolem focha i tyle zablysnac nie probuje jakbym probowal gralbym dalej i szukal kumpli poki co przez 3 lata to oni mnie znajdywali a jak potrzebowalem pomocy pokazywali ze sa cipki proste tak wiec mad koniec cos more chcesz dodac priv plx i znowu napisze ze nie isalem na temat rora tylko lukasza ktory gra pulozaurusem on wyskoczyl pojechalem po nim grac umie to tez przyznalem nie bajeruje proste a i mad napisalem 1 sory bo myslalem ze jestes rox ale zjebalo ci czache na gadu 1 wymiekles ale po chuj kozaczyc no nie lols rozmowe chesz wklej nie wstdz esi ejej za 230 zl selac 100 kine to smierdzialo walkiem i debilizmem wiec zadalem pytania nicku niepodawales w ciemno ni ebiore napisales dajesz 250 nie to spadaj i sie zaczelo ja pedalow hate ty jak sie po starych jedzie powiedzialbym remis to powiesz zal ze wygrales niech ci bedzie