Cytuj:
@A tak na serio
Dwarfy maja fajne śnieżne tereny,ale NE też maja taki extra leśny klimat,
|
Mają leśny klimat, bo są w lesie?
Cytuj:
BE może mają ciekawe tereny [grafika] ale nie pasują do klimatu elfów ...
|
Teren jest genialny i nei chodzi o same lasy.
Wypalony teren, ruiny miasta, barykady przed nieumarłymi - to tworzy klimacik a nie nawalenie 10 000 roślinek czy kup śniegu jak to u innych
Cytuj:
Co do UC...Podoba mi sie tylko ten styl[czyt.wygląd]
|
A to coś jeszcze się bierze pod uwagę?
Cytuj:
Chodzi mi o to, że w teorii ciśniesz sam sobie bo też grasz swego rodzaju gatunkiem elfa.
|
nelf a belf to bardzo duża różnica. Która zaczęła się według historii warcrafta kilkadziesiąt tysięcy lat temu. Więc...
Cytuj:
Oprócz tego, to, że alliance jest słabe w twoim battlegroupie czy realmie, nie znaczy, że wszędzie indziej też.
|
Nie mówie tylko o BG. Ale widać patrzysz tylko na grę.
Cytuj:
Jak dla mnie Horda to banda zwierzaków (mam tu na myśli Orki, Trolle, Taureny). Jeżeli mam grać krową albo jakimś pseudo ufoludkiem to wolę juz kurduplastym Gnomem.
|
Bo do Hordy trzeba dorosnąć.
I to jest w 100% prawda. Przeciętny gracz Hordy ma 4-5 lat więcej niż przeciętny gracz alliance.
Aha - te zwierzaki są bardziej ludzkie od alliance.
Cytuj:
Hahaha, Blood Elfy zostały wywalone na pysk z sojuszu i tyle, dołączyły się do hordy dlatego że nie miały wyboru, a zresztą mają konszachty z demonami i uwięzili naru. NE to są prawdziwe elfy, a BE to tylko rozłam.
|
Belfy uciekł z sojuszu, ze względu na to jak były tam traktowane - kampania FT idealnie to pokazuje.
Cytuj:
a zresztą mają konszachty z demonami
|
pf... Nikt nie ma konszachtów z demonami, chyba że mówisz o warlockach. Demony są tutaj znienawidzone.
Co zresztą widać.
Nelfy to prawdziwe elfy? We wszystkich mitologiach, w tej nie inaczej Nelfy to jest odłam Elfów (High Elves, które stały się blood Elfami). Poczytaj o Sunwell, to zrozumiesz.
I nie dorabiaj sobie pseudoideologii.
Cytuj:
Zresztą co wy widzicie w BElfkach? moim zdaniem przereklamowane i wyglądają tak jakbym mógł je jedną ręką podnieść a pchają się do miecza.
|
A fakt, Nelf to kulturysta.
A to jedną ręką podnieść - najpierw trzeba dobiec. Ot różnica. I to całkiem spora.
Cytuj:
@UP
Zgadzam się w zupełności, też wolę grać krasnalem niż jakimś brudnym zielono skórnym mutantem, bydłem, czy niewymiarowym świerszczem. A BE? W ogóle male wygląda jak z dragon balla.
|
To też odnoszę do mojej wypowiedzi wyżej.
A i dreanei i nelfy wcale nie wyglądają jak zwierzęta.
No i na upartego gnomy to prawie świnki morskie. Małe, lata wokół i tylko denerwuje wchodząc w szkodę.