Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2008, 23:47   #773
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@A tak na serio
Dwarfy maja fajne śnieżne tereny,ale NE też maja taki extra leśny klimat,
Mają leśny klimat, bo są w lesie?

Cytuj:
BE może mają ciekawe tereny [grafika] ale nie pasują do klimatu elfów ...
Teren jest genialny i nei chodzi o same lasy.
Wypalony teren, ruiny miasta, barykady przed nieumarłymi - to tworzy klimacik a nie nawalenie 10 000 roślinek czy kup śniegu jak to u innych

Cytuj:
Co do UC...Podoba mi sie tylko ten styl[czyt.wygląd]
A to coś jeszcze się bierze pod uwagę?

Cytuj:
Chodzi mi o to, że w teorii ciśniesz sam sobie bo też grasz swego rodzaju gatunkiem elfa.
nelf a belf to bardzo duża różnica. Która zaczęła się według historii warcrafta kilkadziesiąt tysięcy lat temu. Więc...

Cytuj:
Oprócz tego, to, że alliance jest słabe w twoim battlegroupie czy realmie, nie znaczy, że wszędzie indziej też.
Nie mówie tylko o BG. Ale widać patrzysz tylko na grę.

Cytuj:
Jak dla mnie Horda to banda zwierzaków (mam tu na myśli Orki, Trolle, Taureny). Jeżeli mam grać krową albo jakimś pseudo ufoludkiem to wolę juz kurduplastym Gnomem.
Bo do Hordy trzeba dorosnąć.
I to jest w 100% prawda. Przeciętny gracz Hordy ma 4-5 lat więcej niż przeciętny gracz alliance.

Aha - te zwierzaki są bardziej ludzkie od alliance.

Cytuj:
Hahaha, Blood Elfy zostały wywalone na pysk z sojuszu i tyle, dołączyły się do hordy dlatego że nie miały wyboru, a zresztą mają konszachty z demonami i uwięzili naru. NE to są prawdziwe elfy, a BE to tylko rozłam.
Belfy uciekł z sojuszu, ze względu na to jak były tam traktowane - kampania FT idealnie to pokazuje.
Cytuj:
a zresztą mają konszachty z demonami
pf... Nikt nie ma konszachtów z demonami, chyba że mówisz o warlockach. Demony są tutaj znienawidzone.
Co zresztą widać.
Nelfy to prawdziwe elfy? We wszystkich mitologiach, w tej nie inaczej Nelfy to jest odłam Elfów (High Elves, które stały się blood Elfami). Poczytaj o Sunwell, to zrozumiesz.
I nie dorabiaj sobie pseudoideologii.

Cytuj:
Zresztą co wy widzicie w BElfkach? moim zdaniem przereklamowane i wyglądają tak jakbym mógł je jedną ręką podnieść a pchają się do miecza.
A fakt, Nelf to kulturysta.
A to jedną ręką podnieść - najpierw trzeba dobiec. Ot różnica. I to całkiem spora.

Cytuj:
@UP
Zgadzam się w zupełności, też wolę grać krasnalem niż jakimś brudnym zielono skórnym mutantem, bydłem, czy niewymiarowym świerszczem. A BE? W ogóle male wygląda jak z dragon balla.
To też odnoszę do mojej wypowiedzi wyżej.
A i dreanei i nelfy wcale nie wyglądają jak zwierzęta.

No i na upartego gnomy to prawie świnki morskie. Małe, lata wokół i tylko denerwuje wchodząc w szkodę.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline