Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2008, 05:13   #55
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

1. MLS nie byl dropem z cyclopow - dropem i to jeden raz sie wydarzylo w historii tibii z cyckow byl excalibug. Stad jego nazwa - maper niechcacy wrzucil cos takiego cyckowi)
Bron te usunieto po tym jak sie koles nia pochwalil.
2. MLS dostaly bodajze 2 osoby za przeprowadzenie 1 konwentu tibii (Vil popraw mnie jak sie myle) - i te mls do dzis dzien sa dostepne na antice.
2. Co do rooka to faktem jest ze tak naprawde jesli chodzi o antice nie wiemy co ludzie tam maja. Niewielu ludzi takich jest ale moga miec naprawde fajne rzeczy - raczej nie do pokazania zwyklym ludziom ( za takie cos grozi kara).
Czemu kara? Za czasow tibii 4.2 badz 5.0 ( wtedy gdy powstal rook nie pamietam ktora to byla) istnial bug ktory szybko usunieto ale jednak troszke osob zdarzylo z niego skorzystac. Jednej usunieto scimitara co jest potwierdzone. Duza czesc to sie raczej nie przyzna z czego np wala - za wykorzystywanie bledu w grze mozna dostac po dzondrach i stracic itrem forever.
Bug polegal na tym ze po zrookowaniu zdarzalo sie ze sie z itemem / itemami wracalo na rook.
Zreszta nie wiem dodatkowo co bylo w quescie do ktorego pasowal klucz 4601 byly w roomie 3 skrzynki.
Informacje o rooku zaczerpnelem z wywaidu na tibianews z Master Slayerem - jednym z najstarszych graczy rooka i wogole antici.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 10-01-2008 o 05:16.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem