Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix
@Huragan
Wy to tylko gadać potraficie, z takim podejściem do innych to tam na pewno nie będzie atmosfery jak przy zabawie (jeżeli w ogóle ten quest dojdzie do skutku). Co do Vade, to kto Ci powiedział, że on idzie na to 'wasze' POI? Od jakiegoś czasu próbujecie z tej waszej "Trójcy" robić nie wiadomo co, wydaję mi się, że oceniacie siebie chyba troszkę za wysoko. Jesteście zwykłymi graczami i dobrze by było jakbyście od czasu do czasu o tym sobie przypomnieli. 
|
Rozmawiać z innymi lubie i potrafie, podejście raczej mam do innych dobre a nie jak to sugerujesz jakieś zwichrowane, więc proszę nie generalizuj. Skoro My jesteśmy ci bad, to dlaczego Ty i Ex nie zaproponowaliście że pomożecie teamowi zrobić POI for fun? Ude, mamy całkowicie różne podejście do Tibi z racji wieku w rl, jeśli Ja mówie że chcę coś zrobić dla zabawy to tak jest. Z Naszej "Trójcy" nic nie robimy sami od siebie, to raczej inni gracze nas demonizują bez konkretnych przyczyn, IMHO wynika to raczej ze zwykłej zazdrości. Co do poczucia własnej wartości jako człowieka, owszem oceniam się bardzo wysoko, bo w rl trochę latek mam i coś rzeczywistego osiągnąłem. Sugerowanie że wywyższam się w grze bo gram pixelowym ludzikiem, który ma ileś tam lvli, jest w stosunku do mojej osoby nieuczciwe. Ludzie zazwyczaj oceniają innych przez pryzmat własnej osoby a że jesteś nastolatkiem dopiero, to jest to u Ciebie jeszcze bardziej przejaskrawione (zaznaczam że ten wywód nie ma celu atakowania Ciebie i nie ma być złośliwy) W kontekście tego co piszesz w swoim ostanim zdaniu, post up, jest zawarte kolejne zawoluowane kłamstwo. Ja w Tibie gram a nie nią żyje, więc nie mam za bardzo co sobie przypominać.
P.S Co do POI napisałem juz w grze kilku osobom, że głównym problemem który ja widzę w jego wykonaniu jest zbyt mała liczba ed póki co. Nie musze przypominać chyba że efektywnośc indywidualnego leczenia się EK po up drastycznie spadła. Każdy blok musi mieć min jednego na sobie, więc niby brakuje jednego, do tego przydaloby się żeby mieli wyższe lvl i mlvl. Jestem na swieżo po rozmowie z Ragha na temat POI i jego opinia jest taka...pomimo że miał 180lvl+ jego siocherem był Omna było bardzo cięzko...panowie i panie a to było przed up!