Minusy:
- Jpg
- pusto
- emoticony...
- brak interpunkcji, miejscami brak spacji między zdaniami, literówki
- nietwoje outfity, stare rotwormy (rażą w oczy)
- obrażenia z ognia dziwnie lecą (#4), Atak wchodzi na drzewo (#6)
- MATRIX! (rofl)
- efekt zostąpienia ziemi(?) paintowy... wygląda to conajmniej głupio
- imo brak brzegów
- czasami chaotyczne dialogi/monologi, miejscami bez sensu... (np. mówi sam do siebie: "Co jest? Spadłem." - cholernie głupie...)
- skąd ten gość wziął miecz? (#11)
- i dlaczego jest tak dobrym magiem skoro walczy też bronią? chyba że jest doskonałym magiem bitewnym co znów podchodzi pod superhero
- "Klon cienia" - co to za nazwa i co to wogóle za atak? o0
- gość wpada do lawy i zamiast zginąć zamienia się w jakiegoś żywiołaka ognia - superhero
- "Zupa z rana jak śmietana!" - xd
- gość w jeden dzień zbudował cały dom, przeprowadził się z osady, wyjął z niczego dywanik, łuk i stół...
- "Dziewica" - spadłem z krzesła
- Blue Dragon ma nick, a ten wcześniejszy drag i ghule nie
- faktycznie, dziewczyna się w faceta zamieniła
- "Miecz Płomieni spłonął w lawie" - a nie roztopił się? poza tym po wyjściu z lawy na obrazku 18 trzyma go w ręce
- "Zabrał posąg minotaura na przypomnienie tragicznego wydarzenia w podziemiu." - przecież tam nic tragicznego się nie wydarzyło
- dopiero w 28 obrazku okazuje się, że moc czerpał z posągu minotaura; a poza tym to skąd on wiedział, że tę moc dał mu posąg?
- "Dziewica" bez zgody gospodarza domu mówi mu prosto w twarz, że u niego zamieszka
- "Ponury" spalił tylko część domu. Realnie powinien spalić cały skoro dom był z drewna. Poza tym brak szczątek spalonego domu.
- "naprawił dom i poszedł szukać eq" - genialne
- "Blue Dragon" coś szybko zginał - superhero
- zdobycie najlepszego eq - superhero
- po założeniu nowego "eq" wygląd zmienił mu się nie do poznania, nawet włosy zmieniły kolor...
- jakieś nieudane próby rośmieszenia widza (#43 i #46)
- efekt ciemności bardzo nieudany
- "Wandrenill" gdziś zniknął (#46)
- Herbi bezgranicznie ufa nowo nawet nie poznanemu magowi...
- fabuła lipna
Na przyszłość bardziej się staraj. Wiem, że to stary fake i mam nadzieje, że aktualnie nie będziesz popełniał większości w/w błędów.
|