black~~
Huehue te rowniak zadziwiasz mnie spytales mnie czy mam rk wyrobione ..nie ku*wa nie mam !! gram 100 kina bez rk bo po co mi ...lubie ryzyko zwlaszcza ze char nie jest od 0 moj wiec wiesz ...
Co do szafy wyjechales mi ze jestem "profrajerus" i pucuje sie do szafy wiec Ci odpowiedzialem "spier*alaj pewnie sam mu lizesz dupsko" bo jak ty to powiedziales ze grasz i jak dowiesz sie moj nick to hunted ....huehue
W rozmowie milo wspominales rora i caly czas o nim gadales roro to roro tamto roro tu roro tam ....a teraz jezdzisz po nich Wiesz co Cie czlowieku boli ??? oni zdobyli to o co ty sie starales i nie zdobyles ...respect i zaufanie .....a co to tego ze cisniesz na starych to kozak jestes w h*j
Ja przed tamta rozmowa nic nie myslalem o Tobie bo ledwo wiedzialem o twoim istnieniu ....tyle znalem twoj nick bo mialem cie pizgac z Szarym ..
nie sugeruje tutaj ze wygralem zremisowalem czy przegralem bo mnie to je*ie nie gadalem z toba zeby Ci cos udowadniac skakales skakales ale sie uspokoiles przypomnielismy old time i milo wspominam ta rozmowe pzdr 3manko
tyle odemnie
Ostatnio edytowany przez Mad_Iris - 10-01-2008 o 11:46.
|