Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2008, 12:19   #6969
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

adnotacja do friendow i znajomych ktorzy pisza cos vs jacek :
niewarto tego robic on wymysli 100 innych sciem aby wam "zje*ac" opinie
ale i tak ci ktorzy sa waszymi prawdziwymi friendami /kumplami nieuwieza w to a napewno nieuwieza w to co on pisze ci co z nim kiedykolwiek gadali bo jak ktos wspominal zawsze pisal same pozytywy wobec mnie itd itp tylko w momencie gdy nasza przyjazn sie skonczyla to zaczal juz sciemniac co to sie neidzialo i wogole bo mysli ze sie tym przejmuje mam to w dupie i tyle

ad tego ze zaczalem ci cisnac to ja poprostu sprostowalem to co bylo z lukaszem a i tak niepowiedzialem wszystkiego co robiles w tamtej sprawie

ad rl itd to ty zaczales sypca zebym w rl wyskoczyl i rl fotki wrzucac jakies porazkowe (tak moje i niebawem beda jeszcze hardcorowsze z chrzcin jego dziecka ale jak widac nawet i tego swieta nieszanuje) i spamic co to w rl sie niedzieje

co do zbycha prawda ze wali w chuja z kasa ale rozumie goscia a robote ze mialem podpinac w rzadach pc i inne elektroniczne syfy to zes sobie pomylil to kto inny robi a ja milem tak jak zbychi powiedzial naklejki naklejac i z 2k by wyszlo ale byloby to tez dzielone miedzy 2 lub 3 ludzi zalezy ilu by nas bylo

dobra jeszcze raz apeluje zlac go z pyty niewarto amortyzowac klawiatury na niego bo niema to sensu
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem