Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2008, 15:25   #4120
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vadem Pokaż post
@up Chodzi mi o to ze ja umialem zorganizowac ekipe i wykonac questa... Bo jak pamietam ty caly czas srales sie chuja zrobiles

Co do potionow.... Mozesz sie leczyc uhem+potion na raz co wynosi 700-800... Myslisz ze jak robili poi po upie na innych servach? <newb>

btw. naucz sie cytowac wypowiedzi i przeczytaj regulamin forum

Chamstwem i wulgarnością starasz się udowodnić jaki z Ciebie spoko kolo,ok zawsze to jakiś spsób. Organizować Hote miał Omna i raczej było wszystko poustalane co i kiedy mamy robić. To Twoje zachowanie, brak lojalności i egozim spowodowało odejście sporej liczby osób z Gotti. A teamy kilkakrotnie zmieniałeś robiąc Hote, robiąc jednego farona raz z tymi a raz z tamtymi więc o jakiej TY swojej organizacji piszesz?

Fakt jest jeden z nas dwojga, jeśli chodzi o nasze wspólne stosunki i relacje w grze, to Ty okazałeś się gnojkiem i nic co sobie wymyslisz i będziesz tu próbował napisać tego nie zmieni, ponieważ oboje zawsze będziemy znać prawde i ludzie, którzy byli wtedy świadkami naszej rozmowy na gc też. Wbij sobie do głowy równiez fakt że to przedewszystkim przez tamta sytuacje i przez Ciebie z Gotti odeszła spora liczba osób wtedy.

P.S: Mimo nie korzystania ze standartów tego forum, dotyczących cytowania Twojej wypowiedzi doskonale zrozumiałeś o co mi chodziło. Do takich tanich chwytów uciekają się ludzie, którym brak rzeczowych argumetów w dyskusji i chcą odwrócić od tego uwage. BTW, dlaczego Tobie ciągle sie wydaje że zrobienie HOTY jest czyms unikatowym i powodem do szczególnej dumy? zrobiłeś ją jako pierwszy na Menerze czy jak? na jakim lvlu? na 75? mam Ci przypomieć lvle waszego końcowego teamu? a jak Ci poszedł anni 22.12.2007? LOL.

Dajcie jakieś konkretne źródło dywagacji na temat ile to rzeczy można zrobić w jedenej rundzie, bo za chwile będzie 10 potion, 34 uh i jeszcze się okaże że mogę atakowac z 15 razy w tej samej rundzie.

Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 10-01-2008 o 15:32.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem