Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv
borze duzo tego masz miedzy nogami chcialbym cie na rel spotkac  
|
Jestem naćpany, rozchwytywany - czaj to.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
@Heram hahahaha żal (weź człowieku pomyśl w ogóle co ty pierdolisz plz?  )
A co do twojej "nietykalności" jak dd wygra to ja ci powiem, że napewno nietyklany to ty nie będziesz  Ja też mam tam kolegów i myśle że jak coś to pomogą cie zapierdolić, bo taka z ciebie menda, większa nawet niż wsza łonowa a takich nalezy się szybko pozbyć.
signed: Usar
|
Cytujesz mnie a ładujesz po Saimonie przyjacielu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl
Przylecim do saimona w rl a on zacznie przez okno krzyczec : jutro fpadnijcie bo nimam esde mama mnie musi na bota puszcicz ;'<
ssajmon dawajta ten adres wszyscy czekamy;'<
|
Dedasz za nick.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morseton
Saimon albo jesteś taka szmata jakiej jeszcze świat nie widział albo robisz sobie jaja... Scyzoryk mi sie otwiera jak czytam twoje posty. Trzymajcie mnie ludziska... Ale sie ludziom pierdoli w tej głowie od "władzy"
DNO I WODOROSTY :/
Saimon czekamy na adres :* szykuj wyżerkę z bananów na fibuli.
"Anas to bylo wtedy teraz po wojnie jak DD wyrga bede nietykalny razem z sosna jak zaplacisz to mnie nawet nie tkniesz." - to mnie rozjebało ... ahahah nikt nie ma takiej władzy na iridi żeby nikt nie mógł ciebie tknąć - przykład bongo team :* hehe
|
Zaczynasz działaś mi na nerwy Vrellu, cały czas się napinasz na forum jaki to nie jesteś wspaniały bo wbiłeś trzy razy 100 level z 99, a do 99 grał inny owner, fajno co?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion.
stfu, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to albo zamknij ryj albo idz sie doksztalcic.
Skonczcie te pierdolone flame wary, one i tak wam gowno dadza. Yoshi, get a life, poszukaj sobie kolegow albo znajdz sobie dziewczyne zeby sie rozladowac, jestes brzydki, wszystko co potrafisz to grac w tibie to przykro. Zapisz sie na jakies sztuki walki albo pona*******aj w sciane, ale kurwa, przestan pieprzyc o jakies ustawce. Nawet gdyby ci podal adres, to albo nie mial bys jaj przyjechac, albo jakbys przyjechal to pokazalbys jakim mega retarded no liferem jestes, zeby mieszac jakas glupia gre z rel.
Taaaaaaaa, jestesmy tak samo glupi, brzydcy etc jak ty. Dowartosciowales sie? To wy*******aj expic.
Woooooooooo, placzacy grubasek znowu sie odezwal, niepowodzenia w grze postanowil sobie zrekompensowac po raz kolejny przypominaniem o wydarzeniu sprzed jakiegos roku.
Odswiezanie po raz setny tego samego tematu juz tylko nudzi, ale pewnie Anas "ELO BYLA NIEZLA BORUTA DEDNOLEM ALE SIE SMIALEM Z TEGO PRZEZ POL NOCYYYY" Kiro i spolka beda sie z tego smiac.
HAhJEAHAhEAHAHA o qwa, ledwo sie trzymam siedzenie, plz continue bo dawno sie tak nie usmialem.
Arc raczej nie wygra, bo wiekszosc z was jest po prostu zadufanymi w sobie zjebami, just like
jezuuuuuu, niezly z ciebie nerdzik
Anyway, pzdr few <3
|
Pozdrooooooooo<3
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion.
"Komurka", dude, biorac pod uwage ze sie z tego smialem za pierwszym razem to mogles skojarzyc, ze zrobiles mega blad.
Dowartosciowales sie? To najs, smieszy cie wymyslanie 'fajnych' historyjek dotyczacych innych ludzi? Tak? To trzymaj dalej. I tak, masz racje, gram w tibie po 20 godzin dziennie, expie sobie manualnie na zolwiach albo na larvach, jest mega fun.
polska _/
|
Widzi mi się ta część o manualnych rzuwiah ;]]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heram_Elion
tak nie mam co robic tylko pisac wszysktim na forum wpadnij do swiebodzina idaj mi znac to wyjde po Ciebie napierdole Ci i zdażysz wrócic tym samym autobusem co przyjechales bosheee jakie dziecko myslisz ze bys wpadl z anasem i byscie caly swiebodzin najebali? Byscie latali po tym przystanku...
|
Bo czternastoletni gówniarz (14 jeśli nie umiesz odczytać słów które mają więcej niż sześć [6] liter) wyjdzie z nogą od stołu z jakiejś kanciapy z której jebie jak z murzyńskiego szałasu po deszczu i napierdoli 20 latkowi, ok.
Cytuj:
uhAhuahusahusahushu .... sasuhsahusbhuahsauhsass
sam dales propozycje zamieszczenia na owym forum twojego adresu
niemoge co za pajac... i co ty w tym jakimś świebodzinie przyjedziesz po nas traktorem ;<?
@olorion
postanowiłem nie odpisywac na posty idiotow
KTHXBYE pisdoo;s
moze ty tez daj adres przy okazji ciulu;<
|
Dedasz za nick.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan_Olimpu
grubasów nie biję
|
Berger nie jest gruby, jest dobrze zbudowany a jeśli śmiesz w to wątpić to grzecznie go zapytaj o wagę i wzrost a później porównaj to sobie z wynikami z książki od biologii bądź wikipedii.
Cytuj:
BERGER KOCHAM TWOJE TEKSTY <3 
|
Ded za nick? Ostatecznie lokacje zmień..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv
drogi lisuu ale nie w rl <ocb?  >, drogi dwudziesto lewlowcu ktory lize dupe gdzie popadnie, prosze Cie grzecznie abys nie pisal w tym temacie bo mnie nosi jak patrze na idiotow Twojego pokroju, bej
|
No, dednij go za nick.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro
Ale tak btw co to jest kurwa świebodzin?
|
Świębodzin - wioska zabita dechami, jedyne rozrywki to pogoń za traktorem bądź walki kogutów, inne rodziny które znają się na elektryce i umieją podpier.dalać internet /z bloków bądź neostrade - jeśli to drugie to patrz temat "dzieci neo"/ grają w Tibię, a raczej shareują konta, aby ich syn mógł udawać kogoś na forum, bądź w samej pikselówce kim nie jest.
Idzie luty czas na luty ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Cytuj:
Duży kaliber, ja pociągam za cyngle
Patrz na mnie bacznie jak kujon przez pingle
Wykładam rap rozdaje jak cuksy Gierek
Zdejmuje sztruksy i zakładam uniwerek
Chcesz się zapisać? Plan na dzisiaj
Technika rolacji, kamuflacja przemytnicza
Kolokwium o opium wredne jak liszaj
Jak zazwyczaj bez praktyki nie zaliczam
Czesne, ja nie płace, chętnie wezmę
Gaża, dobre warunki dla niej stwarzam
Pensje, o to zawsze są pretensje
Spal je, tylko rozwój liczy się finalnie.
|
Aiiiiiiii?