@n0ob zachwoujesz się jak rozkapryszony dzieciak, latasz plujesz na innych, jak mają inne poglądy to debile itp. A tak naprawdę cały czas coś bredzisz nie na temat. Mówisz cały czas o jednostce i jednostkach a nie rozpatrujesz tego w szerszym spektrum jakim jest społeczność czy gildia. Mówisz co to za dyplomajcja jak nie można jej poprzeć siłą i to pokazuje, że swoją mądrość to masz w pięści i dalej nie sięgasz.
"graj sobie na jakiejs securze- nie szanuje ludzi ktorzy tam graj - rook rox ... lol ? try 2 kill me ... ;p" <-- pokaz prawdziwego szczeniactwa, za co mam Cię zabijać ? Za to że głupi jesteś ? E to myślę, że Darwin mnie wyręczy.
Druga rzecz, myślę że każdego mało obchodzi ile wódki wypiłeś, a bardziej są zainteresowani żebyś się jasno wyrażał a nie bełkotał pod nosem.
"wiesz ziom jak masz zamiar po mnie jechac to prosze bardzo ty tez krysztalowy nie jestes... GILDIA to nie PRYWATA ... z reszta idz na cycki na non-pvp bo mi szkoda juz literek powoli... pgraj na swiecei PvP to pogadamy ;p
mam nadzieje ze sie natest servie kiedys spotkamy i wtedy chce wdziec twoja yplomacje i humanitaryzm ..." Ech mi się też za bardzo nie chcę pisać, bo jak komuś się w życiu nie poszczęściło jest sam i tutaj żale wylewa, a w tibii wyżywa się na słabszych.... żal mi Cię, ale nie przejmuj się, są prywatne poradnie psychologiczne. Może to Ci coś pomoże.
"By The Way nie znasz mnie nie znasz mojego poziomu intelektualnego wiec nei gadaj mi tutaj o tym co powinienen robic" Twój poziom intelektualny (a dokładnie jego brak) przebija z postów, czepiasz się a sam, co chwila mówisz mi co mam robić.
Myślę jednak, że jesteś jednostką niereformowalną, inteligencji Ci już raczej nie przybędzie, idz rozwiązywać swoje problemy pięścią, bo inaczej nie dasz rady.
|