Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2008, 18:18   #7271
Floxy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xanti Pokaż post
Żałosne jest to, że na każdym forum piszesz z nowego konta/noob chara.

TibiCam mozna zawsze ukryć w trayu.
Każdy może zmienić oznaczenia w vip-liscie, wrzucic ssa i zwalić wszystko na Nazgul.
Po co mielibyśmy shackować jednego z najwyższych palladynów?

Dziwne było to, że to bb wiedzieli pierwsi o hacku i podstawiali f-bomby.
Heh... rzecz w tym, że piszę cały czas z jednego konta tutaj. A z charem nie wiem o co Ci chodzi, bo na t.com są ludzie którzy to robią bez mojej pomocy. Mimo tego, że przebywam w Anglii mój angielski nie jest na tyle wystarczający aby wypowiadać się na forum - a szkoda Prawdopodobnie wkrótce się to zmieni.

Co do hacku...
Jaki byłby sens włączanie TibiCam i tworzenie nowego pliku po każdym deadzie? Ja w tym sensu nie widzę. Poza tym w jaki sposób BB mogłoby go hacknąć? Zaufał im i odebrał jakiś plik? A może jesteś kolejną osobą, która sądzi, że znając kogoś IP można mu postać 'ukraść'? Jeśli tak to powiem Ci, że nic bardziej mylnego. Studiowałem informatykę i znam się co nie co na tym...
W 90% jest to spowodowane jakimś keyloggerem, więc Roko~ byłby na tyle głupi aby odpierać PLIKI WYKONYWALNE od jakiejś osoby z BB?
Wydaje mi się, że takie zaufanie można mieć tylko do swojej guildii.
Powiedz mi swoją teorię jego hacku. Tylko proszę - nie odpowiadaj "jeśli nic nie wiesz to się nie wypowiadaj"...
Floxy jest offline   Odpowiedz z Cytatem