Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2008, 19:26   #1
Sidoos
Użytkownik Forum

Sidoos's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2007

Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Domyślny 'Zamulenia' Tibii - czym spowodowane?

No więc te takie 'zamulenia' Tibii zaczęły się u mnie dokładnie od update 8.0 i mam je do dzisiaj.
Opiszę jaki jest mój problem, i chcę abyście powiedzieli w czym problem, w internecie, komputerze, a może Tibii?
Kiedy gram rano (9-14~) i w nocy nie mam żadnych lagów, Tibia śmiga cud. Godzina 15, loguje coraz więcej ludzi, 950 osób na serwerze, chcę wrzucić 15gp do plecaka, po przeciągnięciu muszę czekać około 3 sec zanim do niego wpadnie, tak samo jest np. z wysyłaniem wiadomości, kiedy piszę do kogoś na priv, to komunikat 'Message sent to -nick-' pojawia się dopiero po około 3 sekundach. Także kiedy próbuję się poruszać chodzę normalnie, ale czasem dzieję się coś takiego, że moja postać cofa się o jedną kratkę, tak jakby ktoś próbował wejść na ten sam sqm w tym samym czasie. Tak samo dzieję się z potworami, po zabiciu 'stoją nieżywe' i upadają po 2~ sekundach ; )

Mam internet osiedlowy 4mb, mój ping:

Zapomniałem czegoś dodać? Napisz, na pewno dodam, jako iż nie znam się za bardzo na tych sprawach mogę czegoś nie wiedzieć.
Sidoos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.