Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2008, 14:06   #7275
Floxy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xanti Pokaż post
Skoro mamy tu informatyka..
Kod:
program AppName;

{$APPTYPE CONSOLE}

begin
  Writeln('jeśli nic nie wiesz to się nie wypowiadaj :)');
end.

P.S. Jak skończyłeś studia informatyczne bez znajomości angielskiego?
Po1: Gz skopiowania kodu i podmiany treści.
Po2: Nie mów, że nic nie wiem, bo wiem bardzo dużo. Sharowałem konto z pewną osobą w Nazgul z którą mam nadal bardzo dobry kontakt i jestem na bieżąco. Chciałbym Ci również powiedzieć, że nigdy nie byłem za BB (prawdopodobnie tak myślisz), prędzej za Nazgul. Po prostu śmieszy mnie Twoja postawa do innych ludzi. Coś w stylu "ja wiem wszystko najlepiej". Prawda jest taka, że gówno wiesz. Walczyłem w tej wojnie zanim Ty wiedziałeś co to jest Tibia. Grałem w czasach, kiedy Gladiathor prosił o 'free items'.
Po prostu denerwuje mnie Twoja postawa. Każdy temat na t.com jest 'flejmowany' przez Ciebie, jeździsz po każdym kto ma coś wspólnego z BB, a tak naprawdę gówno robisz w kierunku wygranej wojny. Zamiast siedzieć przed kompem i odświeżać forum co 10sec zrób jakiegoś nowego sorca i pomóż swoim ludziom. Już dawno miałbyś 100+ do tego dobre pvp i już coś znaczysz w tej wojnie.
Niektóre Twoje teksty na forum są żałosne i przynoszą wstyd, ale nie BB tylko Naz. Jeszcze kiedy tu grałem to nie było czegoś takiego, nawet w czasie wojny. Wszystko było ciekawsze a forum nie było zaśmiecone postami od dzieci neo.

Po3: Nie napisałem, że nie znam Angielskiego. Znam ale wiem , że nie perfekcyjnie. Po co mam się ośmieszać na forum niczym Paladkinka? Ty również nie jesteś dobry w tym języku, bo nie raz spotkałem się z błędami z Twojej strony.

Swoimi postami chce Ci dać do zrozumienia, że walka toczy się w grze a nie na forum. Pozdrawiam

Screen byle jaki, aby był (nie mój):
Floxy jest offline   Odpowiedz z Cytatem