11-01-2008, 15:42
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Chosczno
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 53
Skille: 73/56
Poziom mag.: 15
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HuraganBlade
Pomyliły Ci się chyba osoby, albo celowo wciskasz kit. Juz samo to że formułujesz dokładnie zdanie, które niby napisałem w Tibi około 7 miesięcy temu, obnaża prawde. Ah, Ty poprostu masz genialną pamięć zapewne?. LOL
Usilnie starasz się wciągnąć innych w naszą pogawędke? i starasz się skłócić mnie z innymi? Kto mnie zna, ten wie że jak mam coś do kogoś to nie owijam w bawełne, tylko gadam prosto z mostu co sądze. Inna sprawa że ludzie zazwyczaj cenia szczerość, ale tylko w teori, nawet jeśli jest to tak anonimowe miejsce jak internet. Gdybym coś miał do Xiia to on by się pierwszy o tym dowiedział.
Zobacz że to Ty mnie ciągle atakujesz, właśnie za szczerość moich wypowiedzi. W rozmowie z Tobą przytaczam prawdziwe i konkretne fakty a nie wydumane. Nie radzisz sobie z tym wogóle i wijesz się jak piskorz w saku, szukając drogi do oczyszczenia się z moich zarzutów. Najnowszy Twój pomysł, czyli próbe wciągnięcia innych w to bagienko, podoba mi się najmniej. Chłopcze, Ty nie chcesz nic wyjaśniać i rozmawiać, tylko na siłę się wybielić a mnie oczernić, właśnie za to że śmiem pisać co mam do Ciebie i dlaczego. Proponuje żebysmy na tym na serio skończyli rozmowe ze sobą. Przestań mnie prowokować do odpowiedzi.
|
Nie pierdol głupot i nie spamuj forum>.>
|
|
|