Sorry ale nawet taki udawany kretyn jak Vincento musiał zamknąć się jak prawdziwi kretyni mu zabrali robotę.
Wiecie, większość tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napiszą, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ściska.
Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jakiś palant wybocił sobie postać, inny ma szeroką gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łapą bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywaliście od najgorszych, a nawet nie mieliście pojęcia kim naprawdę ten koleś jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jakiś prawdziwy VV urodzi
Ale pobrechtać się z was było fajnie
Acha, żeby offtopu nie było:
Oczywiście, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomności, szacunkowi który darzy ją cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!

Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!

Flamujcie mnie plax?
Zrobienie konta na forum - 2 minuty
Czekanie na majla - 10 minut
Pisanie postów w stylu VV - 8 minut
Czytanie odpowiedzi na te posty -
bezcenne
Wasz, tym razem nieszczerze
Shane
~