Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chlo
Dla mnie jest smieszne ze ktos ma bujną wyobraznie i w grze kozaczy a na rl jest papciem
|
Popieram, ale...
Zauważcie, że wszyscy którzy grają na non-pvp to kozaki, bez wyjątków. Ale mnie rozbraja kilka kwestii:
1. Ludzie którzy bez przerwy co 2 słowo ( w przeności oczywiście bo zaraz będzie ktoś mówił "Ja mówie raz tylko w zdaniu ) walą tekst "Żal, dziecko neo, noob".
2. Wbicie 100 lva i kozaczenie do wszystkich typu "Ja Cię dorwe na respie" , "masz hunta". Huncic ludzi można na pvp, a skoro grasz na non-pvp i walisz takie teksty ukazujesz tylko swoją wiedzę na temat pvp - non pvp.
3. 100 lv nie oznacza, że ktoś umie grac czy jest lubiany (Nawiązuję tu do Rafix Vel Banitu). Ci którzy go znają/ znali wiedzą o co chodzi... Poza tym wbicie 100 lv można wbic nawet na bocie który expi za Ciebie. Więc znowu nie rozumiem tych "wysoko poziomowych KOZAKÓW".
4. Mam to gdzieś, że ktoś mi powie "Arka, ale ty przeciez nie grasz od 4 miechów więc się zamknij!". Skończyłem grac bo chciałem, nic więcej. Ci którzy mnie pamiętają wiedzą o tym

. I jeśli ktoś mi powie "Arka ale ty noob jestes bo nie grasz a się mądrzysz" to przyznam się szczerze, że go wyśmieje

. Grałem w tibie dośc i znam stan rzeczy na calmerze. Starzy odchodzą, nowi przychodzą....
P.S żeby nie było że bez ss xD
Pozdro dla kumpli ;] I prawdziwych graczy - a tych pajaców co się lansują i kozaczą chodź są noobami jeb**