Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2008, 20:14   #77
Z.Y.G.A
Użytkownik Forum

Z.Y.G.A's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św

Stan: Na Emeryturze
Świat: Pythera\Aldora
Domyślny

Podobają mi sie twoje pomysły oczywiscie można by było troche je ztuningowac co do rokowania to powino byc to jakos tak zrobione że można stracic ileś tam % całosci expa i wtedy nam blokuje postac.
Z tym Ip też jest dobry pomysł np można zrobic żeby zmienic ip trzeba wpisac r keya. Z tym wylogowaniem naszej postaci po 10s to chyba raczej mało realne ale mogło by byc np moje wszystkie dedy spowodowane są przez neta bo sux i tyle i wiele osób jest w podobnej sytułacji. Co do tych złodzieji i banowanie ich to raczej mało realny pomysł ponieważ na światach no-pvp 90% graczy cos komus kiedys ukradli, wiec nawet jak by zostało to udowodnione to GM\CM nic by nierobił tylko banował za złodziejstwo, oczywiscie chciał bym żeby tak było ale to nierealne :/

Powino także byc wiecej Gmów bo na takich światacj jak pythera GM praktycznie się nieloguje. Cipsoft pownien coś zrobić z botterami bo to juz jest plaga szczególnie na no-pvp bo na pvp to gracze tępią takich. W update niepowini tylko balansowac profesje ale także wziąsc się za botterów i hackerów.
Szkoda że nikt z cipsoftu nieczyta takich forum i nieszukają nowych pomysłów u graczy.
To by było na tyle z mojej strony

PoZdRo
Z.Y.G.A jest offline