Cytuj:
Widać że nie czytałeś WoW: krąg nienawiści.
|
Nie czytałem, ale są do tego potrzebne 2 pytania:
1. Czy to książka "zaaprobowana" przez Blizzard (jak 3 książki i trylogia sunwell)?
2. Czy to zwykli orkowie czy ci pod wpływem demonicznej krwi? Ewentualnie Dark Horde (można ich było spotkać w azerothie - chyba w burning steppes mieli swoją "stolicę"
Cytuj:
@eerion
Nie wiem co myśleć o Garithosie, ale to nieważne. Nie mówię że Horda jest zła ja po prostu przedstawiam jej minusu tak jak ty minusy allianców, więc myślę że nie ma się po co kłócić w sprawie co lepsze horda czy alliance, bo obie strony mają swoje plusy i minusy, a kto kim gra zależy już od jego gustu, no nie?
|
No o gustach się nie dyskutuje. Ale też mam prawo przedstawiać jak wygląda sytuacja.
Zresztą - czyż kłótnie Horde vs Alliance to nie część RP?
Cytuj:
A przecież ich przeszłość nie jest ważna tylko ważne jest to co robią teraz
|
Tłuką demony i siebie nawzajem. Tak w skrócie

No i wielkich zdrajców.
Cytuj:
A co do tej zdrady Kaela, to mnie masz bo nie wiedziałem o czymś takim Gram w WoW'a od niedawna i nie mam dużego lvl'a żeby takie rzeczy odkrywać .
|
Każdy czegoś nie wie
Tak czy siak proponuję jedną rzecz - samemu zobaczyć, która strona jest lepsza.
Wtedy zrozumiecie, dlaczego tylu ludzi zostaje przy hordzie.
Aha i zobaczyć nei znacyz dobic 10 lvla ;p
Cytuj:
No wiem czytałem, ale w kręgu nienawiści też są orki i niektóre nie zachowują się jak prawdziwe orki, ale przyznam że orkowie to godna i ciekawa rasa
|
Popatrz chocby na Thralla z W3, czy z założenia orgrimmaru. Dobry przykład, wcale nie wybitny.
aha
Mówi się Orkowie!
Orki to są w oceanarium ;P
Cytuj:
Zgadzam sie, po co sie klucic skoro wiadomomym jest ze horda i alliance sa podobni w sile, honorze i godnosci.
|
Tu co najwyżej można poszczególne rasy porównywać. Ale ogółem? ni huhu.
A co do graczy - no cóż, moja znajoma gra alliancem i jak słyszę czasami co u niej odstawiają to mi włos siwieje.
Cytuj:
Tak to juz musi byc zeby jedni nie byli lepsi od drugich, zeby byli na rowni, bo np w tibi zawsze najlepszy byl sorc i zawsze rozwalal knightow i ludzie woleli sorckow, a blizz postaral sie o to zeby podobna ilosc ludzi grala kazda klasa.
A co do bg, alianci chyba wchodza tam po honor i nie skupiaja sie na wygrywaniu tylko na "zabijaniu".Albo poprostu sa glupi.
|
yyy... Bubbleboy with bubbleheart? Warlock ze wszystkimi fearami i death coilami + felhound? Oj niektóre opcje wcale takie zbalansowane nie są :/
Cytuj:
NIestety ale w niczym nie dają rady. Alianci czesto sie rozdrobniaja na male 2 osobowe gropki gdzie jak leci grupa 6 osobowa to z latwosica ich rozwalaja i w ten sposob nigdy alianci praktycznie nie wygrywaja na wsg. No i niestety taka jest prawda ale jak zaczyna grac jakeis 10letnie dziecko w WoW'a to oczywiscie ona musi byc po stronie "tych dobrych" czyli wlancza sie do allience gdzie zdobywa ten 10lvl i odrazu wchodzi na wsg 10-19. Oczywiscie zawsze jak gram na takich wsg to jest z 3/4 postacie na lvl 10 ktore nic nie robia nawet nie zdejma 0.1 hp.
|
Wiesz - inna sytuacja zaczyna się na "prawdziwych Battlegroundach" (za takie uważane są max lvl bg - kiedys 60 lvl, teraz 70).
Tutaj walka jest o wiele bardziej wyrównana, dzieciaki rzadko do takich lvli dochodzą.
A co do battlegroundów - dużo ludzi robi samowolke. Ale wystarczy, że choć jedna-dwie osoby sie wezmą za organizowanie gry i juz sytaucja jest o wiele klarowniejsza.
Ja mam ustalonych pare Macro na każdy typ BG
Cytuj:
Ja to ostatnio pocinałem moim lockiem na AV, ale że moje talenty są rozdzielone ch***wo (czyt. idę w Destruction), to praktycznie mój lock dostaje od każdego ally. Dlatego zmieniłem mój styl walki z 1vs1 na... KAMIKADZE . Wchodze w sam środek 5-15 osobowych grup allience i używam Shadowfury i AoE.
Miodzio, ale rzadko kiedy zabijam. Ostatnio miałem takie statystyki(pisane z pamięci):
Kills: 0
Deads: 27
Damage done: 50000+
no cóż, jak się jest wariatem i nubkiem, to takie potem wyniki wychodzą...
|
Zależy to od lvlu.
Bo ja na 70tce moim amgiem jak gram na wygraną (flagi, bazy, bunkry a nie bitwy) to wyciągam ponad 100k obrażeń. A gear mam słaby.
Cytuj:
Nie ma czegos takiego ze dziecko musi grac po stronie aliasow omg ......
poprostu wszedzie na wszystkich serwerach ludzie graja wszystkimi rasami i wszystkimi klasami ;s
a ze zaden nie powie "MOJ UNDEAD JEST CHUJOWY" dlatego wynikaja spory z co jest lepsze ....
|
Ale odsetek młodych u Alliance i liczba osób grających z powodów wyglądowych (bo jakie inne jeszcze wpłwaja w takim stopniu) jest duża - co pokazują statystyki