omg.. nie chce mi sie odpowiadac, ale zrobie to zebys czasem nie pomyslal ze masz racje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vuxes
Nie zaskakuje mnie, że "to co piszę, jest wkur***jące" dla Ciebie skoro jesteś za Ultimation, a ja po nich jadę.
|
wyrwales zdanie z kontekstu.. na dole napisalem czemu mnie to wku**ia. nie chodzi o to ze jedziesz po ultimation, tylko o to ze podniecasz sie zwyciestwami cruoris, jak bys mial w nich jakis znaczacy udzial.
Cytuj:
Aaa, czyli mam się śmiać z tych, którzy wygrali i wtedy może będę 'dorosły' tak jak Ty? W sumie to prawda, nigdy nie dorosnę do poziomu Ultimation, bo oni som barco elo ziomy i karajom rzyduw hehe!11.
|
jak wyzej /\
Cytuj:
Nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym, że Puge "ustawia mnie jak chce" :|
Chyba, że dla Ciebie jest dziwne, że liderowi mają być wszyscy podporządkowani.
|
chodzi mi o to ze pug ma cie gdzies i twoje zdanie itd..
Cytuj:
Ale faktem jest, że Rolus się złożył i mam prawo być usatysfakcjonowanym z tego powodu, zaprzeczysz? Czy dalej będziesz dociekał, kto padł od większej ilości osób, kto lepiej spamował hotkeye?
|
tak mozesz sie z tego cieszyc. ale musisz sam przyznac ze jak jest was kilkunastu/kilkudziesieciu, a on jeden to nie moze byc inaczej. w takiej grupie trudno popelnic jakis blad. blad popelnil rolus ze tam byl