Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hunab
@Duch Niespokojny
Taa, przecież o to chodziło że taki knight ma być nie do zabicia, lub ekstremalnie trudny do ubicia. Postać magiczna wytrzymała by tam na pewno dłużej, 300 ed/ms ma okolo 8900 many -,- pozniej też by go nie zdjeli od razu na combo więc nie pierdolcie.
@Sir Dark Archeon
Pokaż mi knighta, który wjeżdża za 1000 
Po 2. Magowie na lvlach 100+ bija sami solo demony, przy czym zarabiają ogromny hajs.
Po 3. Zabawny jesteś, jak w lato zjebali magów to płakałes że zły cipsoft, teraz jak znów was ulepszyli to mówisz, że nie jest tak źle i przecież te leczenie jest perfect.
Po 4. Nie mów mi tylko o tym że przecież trudno trapnąć 300ek i to jego wina, że jest kretyn..pomyślałeś o 150lvl~ ek? takiego nie jest trudno trapnąć, zazwyczaj nie ma 9 mlv więc nawet m walla nie użyje.
Prawda jest taka, że leczenie knighta jest zjebane po maxie i strach jest brać 4 frosty na kalte takim 180+ ek.
Polityka cipsoftu wygląda tak: co pół roku maxymalnie ulepszyć jakąś profesje, po czym za następne pół roku ją zgnębić i następnei znów ulepszyć, jeszcze bardziej niż wcześniej.
@Filmik
Koleś dał ciała ogólnie, ja już bym wolał wbić bana na noob charach <.<
@FROSTY
Jest filmik, gdzie 207 ms w pół godziny na frostach wbija 270k expa, zuzywając 30 bp mp (30k) i przy słabym loot lucku mu się zwróciło, nawet dodał pod koniec filmu, że jak poleci dsm/rh to ma ladny profit.
|

zal.. co ty wiesz o tibi.....
I co ztego ze ma 9k many - na manasieldzie straci ja w mniej niz minute bez szansy na jej uzupelnienie, leczac sie tez niewiele mu sie zda - co lepszejsze combo i sie koles zawija....bo poprostu ma malo hp i nie ma naczenia ile sie leczy...
ten 1000 dotyczy pvm - w pvp max jaki siada hlvl magowi to ~500hp z hellscore.. o druidzie nie wspomne bo jest slabszy od sorca. Tak wiec bijac za 500 max teoretycznie - w kogokolwiek kto tam stal to moglby co najwyzej ich posmyrac takim hitem.
Po upie jest sprawiedliwie - nie ma znaczenia lvl postaci czy profesja, jak sie zalapie trapa to jest odrazu gleba... bez wzgledu na to jak sie leczysz. I to wlasnie jest balansacja.
Co do super hiper expa - widzialem ten filmik.... pokaz mi gdzie i na jakim serwie 1 ms ma do dyspozycji cale okolnir dla siebie z wzystkimi respami. 30 bp mf na 30 minut gry - cool ciekawe gdzie on by zmiescil zapasy na dlugi hunt... co 30 minut do svargrondu po nowe mf... a moze ma dobrych kolegow co nosza mu mf i odnosza kase.
270k expa to 127+ frostow - skoro zwrocilo mu sie 30 bp mf a nie lotnol nic cennego to srednio musialo mu wypadac 235gp golda na frosta
Ha ha ha wiekszej bajki nie slyszalem.
Jesli 180 ek boi sie wziasc na klate 4 frosty to albo kupil tego chara na allegro albo go wybotowal.
Zal..