Temat: Exp ED
Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2008, 20:57   #10
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
I może mi powiesz że tym druidem gra od dawna. Przesiadł się pewnie bo drud roxior, prawda?
czy sie przesiadł czy nie to nieistotne, ja sam sie "przesiadłem" z palka na sorca z prostego powodu..dzieki systemowi leczenia palek jest teraz slaby, i w pvp ssie..zbyt latwo padnie a nie zadaje wcale takich super obrazen+ pudla... i to naprawde niszczy przyjemnośc gry, pozatym zwiększone ceny boltow...w efekcie koncowym zmieniają strasznie oplacalność huntów..a biegac z r sperami na 3 kratki mi się nie uśmiechało.

Zresztą co ja się tłumacze..moj sorcerer byłzrobiony jeszcze przed update z wandami, i porpsotu do niego wróciłem.. z tego powodu że palkiem nie widze dla siebie perspektyw..fakt moge solowac nadal mocne stworki lecz co mi potym jhak ktoś sie na mnie wkurzy i bez większych problemów mnie ubije? ..
zreszta nigdsy nie wiadomo, może to jego pierwsza postac, skąd możesz o tym wiedzieć? znasz go czy jak ?.. więc dlaczego g o to posądzasz...i wogóle śmiesza mnie osoby piszące że dzieci neo itd..
chcieli się przeżucić to się przezucili i tyle..ja gram dla zabawy skoro palek nie dawl mi już przyjemności z gry to miałem przy nim zostac tylko dlatego że mam nim ten 68 poziom? bezsensu ..wolałem wrócić do mojego 35 sork i miec frajde z gry.
Zresztą nie każdy będzie umiał magiem grac więc wielu już zrezygnwałeo i jeszcze wielu pewnie zrezygnuje..bo każdy zapomina że sorc/druid jest bardzo kapitałochłonny jakby na to nie patrzec..może nie ammy już tak wiekiego waste zawsze..ale nie zarabiamy tez kokosów
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem