Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2008, 21:08   #48
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzik Dzik Tadzik Pokaż post
Kim ty jesteś i co o mnie wiesz, że wypowiadasz się na mój temat !?
Czy to, że nie loguje się od miesiąca oznacza, że jestem dzickiem update'a i nie gram knightem ? Nie gram, bo nie mam czasu i odpowiedniego internetu, ale to juz nie powinno ciebie obchodzić !

To, czy grasz knightem po update naprawdę nikogo nie interesuje, więc nie komentuj innych tylko film lub aktualny temat. Jeżeli chcesz się kłócić to wejdź na jakieś forum towarzyskie i tam poszukaj sobie młodych gniewnych z takimi samymi zamarami.

Pozdrawiam
Do twojej postaci nawet nie zajrzalem bo naprawde mnie to nie obchodzi. Wbij 200 lvl i mozesz spokojnie gadac jaki to jest cip nie sprawiedliwy na 200 lvl a jak to jest na danym lvl powinno cie nie obchodzic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mummin121
No i było najlepiej, Cipy nie miały zamiaru balansować. A teraz jakies bronie od lvli, potiony które gówno dają itd. Ręce opadają.
Czyli mam rozumiec ze bylo najlepiej jak sorc byl najlepszy ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon
Po upie jest sprawiedliwie - nie ma znaczenia lvl postaci czy profesja, jak sie zalapie trapa to jest odrazu gleba... bez wzgledu na to jak sie leczysz. I to wlasnie jest balansacja.
Z kazdym twoim postem coraz mniej wierze ze masz 120 ed i 28 lat , czyli nie ma byc roznicy czy wpadnie 15 lvl w trap czy 1015? To po co ja wybieram (teoretycznie) Ek chyba po to zeby nie pasc w trapie i miec czas na przybycie kolegow. Patrzac z twojego pkt widzenia w pvp kazda prof ma tyle samo bic/miec hp ( tak to rozumiem jezeli maja padac rowno ) . Szkoda ze Knight nie expi rowno z innymi profesjami. Brak mi slow .

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 12-01-2008 o 21:21.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem