Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2008, 00:03   #23
Volshio
Użytkownik Forum

Volshio's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
Domyślny

Knight

- Jeśli ma PACCa i 150lvl może za 500cc wykupić blessa nieśmiertelności na 3 dni Smiech na sali
- Podwyższyć szybkość wzrostu skilli Sword/Club/Axe o 10% Czemu nie
- Weapon niszczył by się po pewnym czasie i żeby go naprawić knight musiałby iść do kowala. z SoVem do kowala? xD Bye
- Nie mógłby używać żywiołów czyli dokladniej?
- Używa tylko czarów Find Person,Light Healing,Antidote oraz Levitate i Light Nie

Paladyn

- Zasięg broni zależny od dysta (10lvl, 50 dista zasieg 1 krateczki, 100expa na h haha
- Używa czarów do robienia broni,exury,światła,exivy,antidote oraz levitate. nie
- Odebrać palladynowi czary ofensywne taaa na bank odebrac mu amunicje i wogole wszystko
- Assainki kończą się tak jak strzały itp. niech najlepiej tibia sie skonczy

Druid

- Może robić zarówno health jak i mana potiony i jeszcze czego?
- Może robić tylko runy lecznicze i bedzie z nich bil
- Używa tylko czarów leczniczych i Light oraz Exiva i Levitate hahahaha
- Nie może summować potworków hahahahahax2
- Może zawładnąć tylko nad zwierzętami lol
- Odebrać czary ofensywne odebrac wszystko wszystkim
- Odebrać laski i druid bedzie robil laski innym

Sorcerer

- Jeśli ma 150lvl i zda jakiś tam test otrzymuje tytuł Warlocka i może przyzywać 1 Demona i zawładnąć nad Warlockami OMG HAHAH glupota roku 2008-2456
- Może tworzyć wszystkie runy ofensywne bez komentarza hah
- Niech odbiorą te inne ue i zostawią tylko te co przed upem było dobra ok niech bedzie wola twoja
- Mlvl rośnie o 30% szybciej o 100% szybciej fast attak niekonczonce sie runy damrowy pacc
- Ma stałe capacity które wynosi 600 noob
- Z każdym levelem otrzymuje 50 many i 5 hp i miliard souli

Inne:

- Zmodernizować questy czyli aby wykonać jakikolwiek quest trzeba udać się do odpowiedniego NCP który da nam zwój z misją NIE
- Zlikwidować system czaszek i tych co duża zabijają zamykać w więźieniach na wyspie GMów. HAHAH kolejna glupota
- Czary nie są zależne od poziomu ale aby go uzyskać trzeba się go nauczyć ze zwoju ..... kiedy kupujemy czar uzyskujemy zwój i dopóki linia nauki czaru nie zapełni się nie możemy czaru używać. Leave

Knight: 1% co minutę
Paladyn: 5% co 5 sekund
Druid: 5% co 3 sekundy
Sorcerer: 5% co sekundę

- Zwiększyć siłe Demonów o 30% i dragów o 10% i tak nigdy draga nie zabijesz
- Walki mogą się odbywać tylko na arenach walka poza areną będzie karana więzieniem(czyli znikłaby samowola noobów ) lol? ktos ma hunta za okradniecie mnie to mu powiem cho na arane pokaze ci cos
- Można by było latać na smokach Sork i druid oswajaliby smoka
hahahahahahahah lec juz spac

do autora: sorka ale nie wiem jak innym ale wedlug mnie to beznadzieja, popracuj bardziej i moze cos z tego bedzie POZDRAWIAM

Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze
Ruch Chorzów
Volshio jest offline