@Tym razem post bez zdięcia; Odnośnie "POI":
Powiem krótko i dość zwięźle: w życiu nie widziałem większej zgrai: nOObów, pojebów, dosłownych ciotasów. 3/4 osób tzw. "followers" mieli totalnie w dupie komendy killing team'a! Piszą: please stay on 1 sqm, stack ! a 3/4 ludzi biega, spamuje, używa czary <i najgorsze, że to głównie Polacy> Możecie mnie z bluźnić, wyzwać, a nawet zabić, możecie nawet mnie zapytać: a co ty robiłeś!? Otóż Ja pomagałem w pewnym sensie organizacji, nie będę się pucował do killing teamu! bo to nie o to chodzi, ale bloczyłem spawn, kierowałem ludźmi, czasem bloczyłem potwory, nosiłem różnym osobom zasoby, i co najważniejsze! Wykonywałem polecenia! Popieram wypowiedź 2xup, wszystko zaczęło się od tego, że osoby wyznaczone do stania i bloczenia respu <white person> olały to totalnie, i jak zasrane pazery ruszyły w przód żeby ukończyć seala! Totalny żal, przecież oczywiste jest to, że ktoś by po was przyszedł, zmienił was i poczekał na was! Kolejna sprawa, podczas 4 seala, podbija do mnie Don Witold i mówi < jeszcze przy spawciu >: "Ej, Boże ja nie ukończyłem poprzedniego seala, prosze wróć się ze mną".! Pytam: Gdzie ty kurwa byłeś, że seala nie ukończyłeś ? Ty na quest szłeś czy qwa wycieczke krajoznawcza po Pits Of Inferno ?Nastepna sprawa, widziałem pełno kozaków jak np. 86 lvlowy bodajże Sir Akin < poprawie nick jeśli błąd >, Antycyburt < choć potem poświęcił się i padł >, którzy nie sluchali niczego, pucowali sie do killing teamu, i latało i waliło se potworki ;/ normalne ? niby tak, ale czemu jak byliśmy w krytycznej sytuacji, osoby te bały się wejść w tp ? skoro latały po Poi i ryczały, że undead draga zblokowały ? Ostatnia sprawa: Dlaczego kurwa macie pretensje do killing teamu !? i teksty: "Thx Nab Dangs phi fucking blockers" albo "spawciu zajebiste gz, ded hahaha" <- to jest kurwa żenujące, wy się jebnijcie wszyscy w głowy, i mowię szczerze: na miejscu Dangsa zrobiłbym tak: 1 ostrzeżenie < pod pohem >, drugie ostrzeżenie < w drodze przez te dźwignie itd > i 3 ostatnie ostrzeżenie < pumin seal gdzie kompletny brak rozumu > i mówię tak: ok, ostrzegałem raz, drugi, i trzeci, dalej macie nas w dupie, teraz my mamy was w dupie - zbieram kase, WYCHODZE ! tylko tyle, poprostu wychodze i idę spać! I teraz rada na przyszłość: to nie killing team jest uzależniony od was, to wy < my > jesteśmy uzależnieni od killing teamu!
Przyjmuje falę krytyki na klatę

Słucham ?
A i jeszcze jedno: do tych co niby uciekli <tp-relog>. Zostałem do momentu, aż 2 hellhoundy wpadły i padło kilka osób, nie widziałem sensu dalej stać i się stresować, poprostu wolałem opuścić ten lokal! Po za tym zostały mi ostatnie 24 Great Health Potion, został bym jednak dłużej, ponieważ prosiłem antycyburta, aby mi życznął, skoro ma dużo - zgodził się, ale jakimś cudem Bp, które mi przekazywał - znikały < czyt. ktoś najzwyczajnie mówiąc: podpierdolił >
Sir Kozi _/