Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2008, 00:48   #4597
Jvsta
Użytkownik Forum

Jvsta's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Skasha
Domyślny

Racje masz Sir Kozi.. masz cholerą rację, rozpierducha tam była fakt, brak dyscypliny, mi niestety też raz zdarzyło się nie posłuchać, ale to akurat z niewiedzy, i to było właśnie w Puminie, ktoś mnie wypchnął a ja zwyczajnie nie wiedziałam jak stanąć znów na te kratkę a okazało się to banalnie proste, wystarczyło wyjść tp obok i wejść znów. Później już się do tego stosowałam .
Tu nie ma Kozi co na Ciebie bluzgać, napisałeś racje, ja również nie uważam że to killing team nawalił, oni wszystko robili co było w ich obowiązku.. a jak sobie przypomnę seala z poisonem, dojście do tronu było prawie niemożliwe przez dekli, którzy po blokowali przejście by jak najszybciej zaliczyć tron! No i jeden wielki KOREK, zamiast ustawic się w kolejce to lecą na chama omg...

Co do tych relogów, nadal jestem zdania że to była ucieczka choć nie powiem... bo też się nad tym zastanawialiśmy, szanse były nikłe, a wiadomo, nikomu nie śpieszno do śmierci, jednak zdecydowaliśmy, że skoro powzięliśmy się wykonywania tego Qesta, to zrobimy go do końca! i jestem z tego nijako dumna hehe.

Nie ma co sprawy roztrząsać.. nie udało się, trudno, nauka na przyszłość.