Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2008, 11:46   #4603
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

ta nie ma to jak sobie podrzec jape 'Stack', 'Stay in 1sqm, go up and rope up'
Nie rozumieli -.-, fenomenalne bylo to ze ludzie wypuchali innych z 1sqm'a <przykladowo mnie> a potem szło ze nei potrafie wykonac prostej komendy kiedy to ja darłem jape 1sqm, sprawa wydaje sie tak banalna i oczywista lecz przy takiej ekipie gdzie ludzie juz pod temple poh nie potrafili stanac na 1sqm, szanowny kari wprowadzal ludzi w blad kazal wchodzic do zlych tp etc, no i kilku ludzi wyeliminowal za co mozemy mu tlyko pogratulowac -___________-"
A co to nie wejscia na ud dragi, sory nie weszlem moja wina, lecz ciagle stalem obok zasranych tp na srodku i musieliscie zrobic to fastem szybko.....
Killing team moze i dobry ale wkurzajace bylo to ze oni tylko zabijali i wychodzili 'white' biegali pod tron a w pewnym momencie na juggach i fury dostalismy trapa na tronie
tak samo koszmarem byla rozmowa z npc, doslownie jak do banku w thais 90 osob kazdy sie w*******a i popycha drac jape 'hi'
W pewnej chwili strapowalismy przejscie i ludzie gadajace z npc zrobili kolejke ale jak jakis matol odsunal parcela wszystko sie sypnelo
Zal poi, czekam na br team i na dokonczenie 3 seali
ZA DARMO.

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!
Sir_Piapi jest offline   Odpowiedz z Cytatem