Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2008, 19:08   #1113
Urbinho_Rook'Slayer
Użytkownik Forum

Urbinho_Rook'Slayer's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Poziom: 46
Skille: 23/28
Poziom mag.: 0?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterTusk Pokaż post
Tą wypowiedzią poniżej dajesz do zrozumienia, że jednak coś z Twoim czytaniem jest nie tak.
Albo poprostu chciałeś pokazac ze jestes poprostu botterem...ok, teraz widze. Botter.
Więc co mam powiedzieć? Jeśli moje słowa ci nie wystarczą a tylko i wyłącznie od nich wywnioskowałeś że botuje... Najlepiej to byś chciał abym się przyznał, mimo tego że nie botuje. Tak?
Mimo wszystko widzę że masz 47 poziom na Rookaardzie i gratuluje tobie P.S. Zapraszam na Shaner e, nie tylko wcelu gry, ale również w celu sprawdzeniu czy botuje... Chociaż sądzę że się rozczarujesz ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zito Pokaż post
Czyli lamiesz 'regulamin' z premedytacja, czy jestes poprostu kretynem i go nie rozumiesz?

Dzieki takim jak ty coraz wiecej osob zaczyna sie zastanawiac dlaczego tibia.pl jest "supported"..

Niedlugo wszystkie boty beda dodawc linka do tibia.pl jako do 'supported'...
Premedytacja? Wklejenie Zdjęcia awansu na którym użyłem Tibia GG, abym wiedział ile expa zostało i światło aby lepiej screen shot wyszedł? Co innego było gdy gdybym Użyl cave bota niewiem na NG lub Blackd Proxy, ale nie zwykłe oświetlnie
Nie no już się wcześniej tłumaczyłem chociaż niewiem czemu, ponieważ nigdy, ale to "NIGDY" nie używałem cave bota moim Rookstayerem!!! Żadna to przyjemność ani zysk zdobywania poziomu na rooku z pomocą cave bota. Jeśli jeszcze coś do mnie macie piszcie na priv albo GG

Ostatnio edytowany przez Urbinho_Rook'Slayer - 14-01-2008 o 09:38.
Urbinho_Rook'Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem