Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2004, 23:31   #139
Adnik
Użytkownik Forum

Adnik's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Wrocław

Gildia: Berylia
Adnik ma numer GG 7178253 Send a message via Skype™ to Adnik
Domyślny

Ehh ja nie gram na Amerze ale przeczytałem 3/4 postów i wydaję mi się, że Zimn tutaj grał całkiem fair. Oczywiści tworzenie keyloggerów itd. jest Po******, ale cóź to nie on hackował, lecz na tym zarabiał. Tak się kręci interesy.. Ja osobiście na Solerze gram gdzie panują Mac'Mannusy i do wojny raczej nie dojdzie, gram tam też uczciwie, kase zdobywam z lootów ale gdybymbył na Amerze byłbym po stronie Zimna.. Tak wogle Ivan gratuluje Ci postawy, masz troszkę lepszą od mojej.. Jak ja zginęłem u kumpla przez witcha przez kicka i straciłem skull staffa to się polewałem na maksa..., bo odzyskałem ciało po 30 sekundach XXX expa down i co z tego ?? Nic odrobi się. A tacy ludzie jak Szczepan iten drugi odchodzą, bo ktoś jest niby niehonorowy. Nie mówię, że jestem znawcą tej sprawy bo Amery nigdy nie odwiedziałem, ale tylko wyrażam swoje zdanie.. Zimn szkoda, że odchodzisz twoje screeny mi się podobały, ale jeszcze wrócisz. Ludzie którzy chodzą na Trolle expić a ich best monsterem jest Cyclop poprostu Ci zazdroszczą tego co zrobiłeś i są po stronie Szczepana. Oczywiscie do tamtych dwoch nic nie mam i nie chciałbym mieć w nich wrogów, tylko im mówię, że to jest ******* podejście do sprawy. Zimn wróć, jak chcesz chodź na Solerę, powitam Cię tam serdecznie itemkami i mogę Ci zsummonować ghula na 24 h.
Pozdro for all i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem
00:24 Acan Trian [114]: ic
00:24 Acan Trian [114]: ekspuj
Adnik jest offline   Odpowiedz z Cytatem