Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2008, 23:32   #250
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
@Zwidek

Nie wiem co do mnie nasz takiego osobistego, ale patrząc na Twój styl bycia to nie trzeba wyjaśnień. Po prostu czujesz się taki mocny przez kabel, co nie? Bo przecież nic Ci się nie stanie jak wyzwiesz osobę, której w ogóle nie znasz.

@all od Rise

Rozumiem że wszyscy życzycie mi śmierci, ale mnie to po prostu nie robi. I ten wasz zakłamany patriotyzm... aż mi się chcę czasem płakać jak piszecie do mnie "Lavio Ty lizodupie, zdrajco narodu, własny kraj zdradzasz, gdzie Twój patriotyzm..." Dajcie sobie z tymi hasłami na luz, bo niedługo dojdzie że powiecie "Lavio, Twój dziadek walczył za Polske, to czemu teraz Ty hańbisz jego imię."

Pozdrawiam, w przeciwieństwie do niektórych.
Lavio
Teraz i ja to przechodze.

Ale wytluamcze juz wam to jesli kogos to obchodzi.

Doszedlem do oath bo poprosili mnie o to znajomi. A ja nie odmowilem bo oni przez caly czas mi pomagali i mojej gildii czasami kiedy tego potrzebowalem.

Pisza do mnnie niektorzy z zalem czemu zdradzam polakow. A co to ma do rzeczy jakiej ktos jest narodowosci. Ja tego pokolenia polakow nie znam. Moi przyjaciele z dawnego hurricane juz nie graja albo graja ael nie biora udzialu w wojnie. Daltego nie bede mial oporu was zabijac bo po prostu was nei znam a to ze tak na prawde nic nie nie zrobilsice to inna sprawa. I zadnego urazu do was nie mam, a pewnie niektorzy maja do mnie. No ale tego sie spodziewalem.
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem