Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manasocholik9
siema
jak wiecie tutaj pal of honera
Co do poi ja :
ja gralem antycyburtem , to postac mojego kumpla z rl dał mi zebym mu zrobił to poi , bo nie mógl , bo pojechal na narty.
Karimmar thx , zrobilem 2 trona czekam sobie w roomie z tp , patrze jakis ziomek biegnie ;o 3 hell~ dobra huj wszystkie nie mnie , koong druid mnie ledwo wysiochal . Kozi czy ja się bałem wejsc w tp ? to jakim cudem znałazlem sie w tp z npc skeletonem ty ? potem z lee prubowalismy ta wyczyśćic tylko , żę na hit padl ^^ . To poi to była ŻENADA! daje koziemu pod nogi bp ghp i kurwa noobki je zajebuja ! żal . btw. skad wiecie że to był kariimar ? Moj kumpel , który gral palem zostal zbloczony na hellhoundzie przez Mixan~ to ma byc zespołowy qest ? jak jakies br potrafia na nich m wallami bloczyc ? n\c
Ide 19 na poi z br's team .. jak juz czytalem raczej zrobimy . Mam nadzieję że , za 50k
pzdr spawciu
Blue ~~ , Koon~~ , Sir Mars~~ to miał byc shooter team ? , ktory sie bał w tp wejść i dal potem loga ? żal 
|
Hmm ,
po 1. Mixan to nie br , tylko szwed(mala roznica)
po 2.To nie byl shooter team , bo jezeli ktos bierze 119 lvl jako shootera to sie mija z celem. U nas(na POI 3) taki ktos byl na block spawna tylko. Do tego Sir Marshall jest znany z bloczenia/lurowania wiec po co taka osobe brac na POI jako shooter.
po 3.Po Update wielu osobom sie nie opyla isc ze wzgledow formalnych(Kasa,kasa,kasa) , gdyby ktos chcial isc za free to by nikt sie nie wachal go wpisac do Shooter Team , ale trzeba zrozumiec ze co POI liczba osob chetnych bedzie malec a co za tym idzie malo kasy na glowe(w Shooter team).
@Offtop
GZ all ;]