Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2008, 10:49   #276
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

@Zwidek

Zapraszam do okulisty, bo jeśli nie wiedziałeś lub widziałeś mnie z tyłu to niech czym prędzej, jeszcze dziś udaj się do tego gabinetu. Gdyż ciągle byłem w tej grupie co była na przedzie, w dodatku Elven i Victeron po kilka razy byli przy mnie i strzelali z sd. Co do owego przydomka to możesz go zachować dla swojej rodziny czy tam kolegów z piaskownicy, nie przejmuje się tym co tacy lou Polacy jak wy gadacie, bo wiem że to tylko gra i każdy was czuje się wielki i dowartościowany jak napisze "Lavio to lizodup hahahaha". Jak już powiedziałem, te wasze próby wjechania na mnie, są oczywiście bezużyteczne. Świadczą o waszej kulturze i tym bardziej upewniają mnie w wyborze jaki dokonałem. Nie chciałbym się znajdować w gronie takich prymitywów, którzy prócz wyzwisk i napinania, nic sobą nie reprezentują.

A co do owego wychodzenia z domu i o tym co słyszałeś to powiem tyle: "Zapraszam do laryngologa". I nie przypisuj swoich swoistych cech do mojej osoby.

@Victeron

Nie wyrzuciliby wszystkich polaków.

@Car-los

Ciebie to nigdy nie zrozumiem. Nigdy nic Tobie nie zrobiłem, a jesteś największym krzykaczem wśród Tensh, Czookapika. Ale pamiętaj że pamięć co do osób, które najbardziej krzyczały mam dobrą. PozdrO!

@Tensh
To że piszę z dużej literki to powinno Cię tak obchodzić tak jak mnie Twoje życie prywatne. (Do sprostowania: w ogóle) W dodatku jeśli ta gra sprawia Ci odruch wymiotny toi oszczędź sobie grania w nią, to samo tyczy się Carlosika. Co do Dizta to przyznam, jest osobą, która bywa problemowa.

@Madzinia
Ojej smutne to jak starasz się zabłysnąć wiedzą(czytaj mentor i sensej), przy tym dajesz fałszywe informacje na temat wojny.

@Viona
Z racji tego że nie mam nawet sił komentować Twojego zachowania, to po prostu to przemilczę.

@Rael
Mam nadzieję że również podchodzisz do nich z takim dystansem jak ja.
Over and out
Lavio

Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 14-01-2008 o 11:02.
Lavi0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem