Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karu12
Armix a ty peno jestes jakis matol najwjekszy 
|
Mógłbyś się o to zapytać tych co mnie znali jak tutaj grałem, ale większość z nich odeszła kiedy fala botterów się nasiliła. Z tych osób co mogą mnie kojarzyć (i dalej grają tutaj) to może Magsonn, LDS i Nacri (o ile ten sam owner), bo kiedyś widziałem jego ss tutaj. No może jeszcze Voldus, ale ten to zawsze zapracowany, bo nie zawsze ma czas pogadać
Poza tym patrząc na moją ortografię nie możesz mi zarzucić, że leseruje w szkole.
Btw -
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karu12
dysortografi nieda się wyleczyć ALE TO NIC ZŁEGO
ludzie konicza studia z tą horobą wjec niewidże tutaj
pretekstu do obrażania i uważam że zrobiłem słusznie że napisałem
że ją mam a jka tak bardzo ci to przezkadza to kto ci kaze czytac moje posty one niesła pisane dla ludzi takich jak ty kturzy muszą sie zawsze czepiać o wszysko...
|
I to jest właśnie gówno prawda, bo zagłębiłem się w ten temat i znalazłem mnóstwo informacji o tej chorobie. DZIWNYM TRAFEM okazało się, że jest to choroba wyleczalna, tylko to czy się wyleczysz zależy tylko od chęci osoby która na to choruje. Głupio Ci teraz?
Lookajcie na to. To była idealna Refugia...
Ta Refugia nie wróci nigdy... Osoby które wtedy grały przestały grać, a osoby które dalej grają, zaczęły botować (NIE MÓWIE O WSZYSTKICH) gdyż inaczej się teraz nie da.
pozdro