Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2008, 11:25   #280
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

@Eter~
Ja jestem neutralny w tej wojnie i w sumie malo mnie interesuje kto gdzie dochodzi i z jakiego powodu licze tylko na dobra walke obu stron.Ale dziwi mnie to co piszesz.Ci "smieszni Polaczkowie" o ile dobrze pamietam kiedy Hurri~ walczylo to oni wam pomogli , a wiec mysle ze powinnes miec troche szacunku dla nich z tego powodu.I to nie ma nic wspolnego z tym gdzie doszedles bo to juz twoja sprawa ale moin zdaniem nie powines pisac takich rzeczy.

Ogolnie ludzie zaczeli byscie pisac bardziej kulturalnie To tylko gra i nie ma co sie unosic.

Apropo Coldow
W zasadzie nie mialem z nimi stycznosci , raz dawno dawno temu bilem Ditza (jak mial chyba 40 lvl ?) to mnie przybiegl lavio bic ale w sumie sie dogadalsimy i obylo sie bez wiekszego krzyku .Wracajac do tematu
to walczy on z gildia w ktorej byl od dluzszego czasu i poprostu jest wobec niej lojalny nie wiem czemu mu sie dziwicie.

Apropo Didza: ostanio bardzo milo mnie zaskoczyl expilem na d liar przyszedl z solle (myslalem ze przyszli po mnie XD) pogadal KULTURALNIE czy moze posiedziec kilka min z solle tak zeby mi nie przeszkadzac i tyle.Wiec moje zdanie o "Coldach" nie jest zle

@Zwidek
Ja juz sie pogubilem.... po czyjej Ty jestes stronie ?:O

I o co chodzi z tym OB? Czemu russel nie chce wyjsc?
08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there
08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server
Moze mi to ktos wytlumaczyc? (nie PRZETLUMACZYC tylko WYTLUMACZYC o co mu chodzilo)

Troche sie rozpisalem Ale tak jakos mialem wene
Adios

Btw. Fragi zostana aktualizowane za kilka min

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 14-01-2008 o 11:27.
Kafffffar jest offline   Odpowiedz z Cytatem