14-01-2008, 12:48
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Llein
Nigga - słowo wywodzące się od "negger", oznaczające "murzyn". Jest ono wysoce ofensywne jak dla czarnoskórych. xddd
Nie pierdol Tenshi o mnie, że jestem dziecko, bardzo Cię o to proszę. Połowa Twojej wspaniałej gildii to dzieciaki, popatrz na Torpedo, Nirka i wielu innych. Zachowujecie się jak niedorozwinięte umysłowo _dzieci_. Ilu z Was krzyczało w ank dp słowa Mazurka Dąbrowskiego oraz ilu z Was mówiło, że Polacy w Oath zdradzają naród? Kto wczoraj mówił do Etera, że zapomniał co to _polska_ solidarność oraz ilu spośród Waszej gildii wyzywa wszystkich Polaków, którzy nie są z Wami? Kiedy nauczycie się, że ludzie jak Lavio walczą nie po to, żeby się podlizać, ale po to, żeby pomóc ludziom, których znają wiele lat? Któryś z Was nawet Armana wyzywał, że liże dupę Nizahe, lol. Zamiast zachowywać się jak popierdolone dzieci z problemami natury emocjonalnej i napinać się na forum radzę Wam trochę odpocząć, macie ferie, pójdzcie sobie na łyżwy, pojeździć na nartach czy cokolwiek innego,.
Tyle, więcej się w tym temacie nie mam zamiaru wypowiadać
@Zwidek
Dla mnie i tak pozostaniesz grubciem ;*
|
Tylko ze te dzieci was teraz jada jak chcą a niz prosi o litość i najniszy wymiar kary
pozdrawiam lavia
 Ty słodki dziubasku muaa ;*
Ostatnio edytowany przez Zwidek - 14-01-2008 o 12:54.
|
|
|