Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffio
Don@
... ty tak wszystkich wyzywasz ze botuja i wogole ze sa jacys pro evul zli... a kaninen to co?... sam sie do tego przyznal, hail dwulicowosc? -.-
a moze sam uzywasz bota? ...
|
Oj Maffio, Maffio, czytaj mój wcześniejszy post. Czy kiedyś zaprzeczałem faktowi, że Kaninen boci? Nie

A teraz wskaż mi paluszkiem osobę, która nie ma ani jednego znajomego, który łamie jakkolwiek w poważny sposób Tibia Rules. Ze świecą szukać
A co do dwulicowości... Kocioł nie powinien przyganiać garnkowi
A tu coś z mojej innej postaci (zdjęcie nieco przerobione w paincie, po co niektórzy mają wtykać nos w sprawy rl):
@Darr
Kup sobie jeszcze jednego chara na allegro

Nie po to istnieje takie pojęcie, jak nonkonformizm, żeby ludzie nie korzystali z tego, co określa jego definicja. Ponadto swoistym gwoździem do trumny jest fakt, że na wyrażanie swych opinii pozwala mi wolność słowa, ale czemu mam pisać elaboraty na ten temat?

Tibia to gra, w którą gra się dla rozrywki. Ale w każdej rozrywce są jakieś reguły, a wierz mi, znacznie milej się gra, gdy wie się, że każdy ma równe szanse. Dlatego to wszystkim wytykam i - wierz lub nie - nawet samemu Kaninenowi raz o tym wspomniałem