Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2008, 17:47   #8420
Donatan
Użytkownik Forum

Donatan's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Send a message via Skype™ to Donatan
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffio Pokaż post
Don@

... ty tak wszystkich wyzywasz ze botuja i wogole ze sa jacys pro evul zli... a kaninen to co?... sam sie do tego przyznal, hail dwulicowosc? -.-
a moze sam uzywasz bota? ...
Oj Maffio, Maffio, czytaj mój wcześniejszy post. Czy kiedyś zaprzeczałem faktowi, że Kaninen boci? Nie A teraz wskaż mi paluszkiem osobę, która nie ma ani jednego znajomego, który łamie jakkolwiek w poważny sposób Tibia Rules. Ze świecą szukać

A co do dwulicowości... Kocioł nie powinien przyganiać garnkowi

A tu coś z mojej innej postaci (zdjęcie nieco przerobione w paincie, po co niektórzy mają wtykać nos w sprawy rl):

@Darr
Kup sobie jeszcze jednego chara na allegro Nie po to istnieje takie pojęcie, jak nonkonformizm, żeby ludzie nie korzystali z tego, co określa jego definicja. Ponadto swoistym gwoździem do trumny jest fakt, że na wyrażanie swych opinii pozwala mi wolność słowa, ale czemu mam pisać elaboraty na ten temat? Tibia to gra, w którą gra się dla rozrywki. Ale w każdej rozrywce są jakieś reguły, a wierz mi, znacznie milej się gra, gdy wie się, że każdy ma równe szanse. Dlatego to wszystkim wytykam i - wierz lub nie - nawet samemu Kaninenowi raz o tym wspomniałem
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight.
12:19 Kajaza [86]: ftw?
12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales?
12:19 Kajaza [86]: X_x

Ostatnio edytowany przez Donatan - 14-01-2008 o 19:24.
Donatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem