Zobacz pojedynczy post
stary 14-01-2008, 21:27   #766
Arcan
Użytkownik Forum

Arcan's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

Korzystam z Windowsa Vista, mój problem polega na tym, że gdy raz uruchomiłem aplikację, to mogę ją zmodyfikować dopiero po ponownym uruchomieniu komputera. Zajmuję się programowaniem w języku C++ i podczas kompilacji programów, plik nie może zostać nadpisany, o czym wspomniałem powyżej. Ogromnie niewygodne jest uruchamianie ponownie komputera po każdym dokonaniu zmian w programie. Myślę, że Microsoft pomyślał o programistach i pewnie istnieje sposób zmiany tej denerwującej opcji (braku możliwości modyfikacji po uruchomieniu).
Jak mogę pozbyć się tego problemu?
Proszę o pomoc, pozdrawiam
Arcan

@edit
Dostałem warna, więc napisałem tu posta. Jaki to właściwie ma sens jeśli czekam już 3 dni i ani jednej odpowiedzi? Po co założony jest ten temat?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JustPlay Pokaż post
Temat, powstał aby zredukować, masę zbędnych tematów, dot. oprogramowania, sprzętu, etc.

Jeżeli masz problem, poprostu napisz go TUTAJ, a nie zaśmiecaj forum zbytecznym tematem. Na forum będe, wchodził kilka razy dziennie, więc będe pomagał bieżąco... - licze takze na waszą pomoc.

Pozdrawiam,
JustPlay.
Kilka razy dziennie...

@edit2
Przy próbie usunięcia/modyfikacji pliku wyświetla się informacja "Odmowa dostępu do folderu docelowego", a niżej "Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji". Dodam, że posiadam konto Administratora.

Ostatnio edytowany przez Arcan - 17-01-2008 o 21:48.
Arcan jest offline   Odpowiedz z Cytatem