Zajelo mi jakies 2h obejrzenie z 1 strony do 88 i muszę przyznać,że nie znam bardziej z organizowanej rodziny jak Wy!
W tym temacie jest Wszystko począwszy od low lvl i jego trudnosci aż do h-lvl pożądnych huntów itp...
Choć muszę powiedzieć Ufo~że większości twoich zdjęci na kinu nie widziałem.Był tylko opis i biała karta :/...A tak pozatym bardzo ładnie oprawione zdjęcia
Szkoda Kazjerku,że sprzedałeś chara...Ale widzę,że tym też ci dobrze sie powodzi
Psiak~...No tu lubie oglądać jego looty zawsze prawie jakiś lvl jest wkleiony i to jego jeszcze "cze" ;D
Elvey~Jako jedyna chyba kobieta w rodzince ; D...Bardzo ładnie sie prezentuję w swojej postaci.No szkoda hacka...Ale najważniejsze,że się nie poddajesz...A tak po za tym sliczne dziecko:*
Adam/Arek ~; D...Przez pewien okres to dostawał szłu z Psiakiem w dodawaniu zdjęć...To mi sie podobało...Ogólnie twoje zdjęcia są ciekawe tak jak innych ; D
Ryba~Nieraz walnie niezly txt xD...Ile kosztował Cię full addon knight?
Elite Yakoob tu my sie znamy troche...Pomagał mi na palu ;D...Kupowająć r Speary...Pozdrowionka:*
Dalej chyba to nie będę sie rozpisywał...; D...Tak jak ktos up napisał oglądając Wasze zdjęcia,czułem się jakbym był w Waszych szeregach!
Pozdrowionka dla All Familly i Guild:*:*...Będę czesto odwiedzał ten topic
@Up
Jak padłeś?...
Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 17-01-2008 o 20:32.
|