Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2008, 23:00   #3559
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

To prawda, że nie każdy musi być piękny. Ale wystarczy zadbać o siebie.. Już same okulary zabierają mu urok.. Kwestia dopasowania oprawek. I zaznaczam, że nie muszą to byc jakieś za 1502900 zł.. Zmiana fryzury tez byłaby dobra. Do tego zamiast siedzieć w Tibii mógłby poczytać troszkę o modzie, pójść z jakims ogarniętym człekiem na zakupy i gotowe. Nie mamy jakiegoś.. hmm.. jakby to nazwać.. w każdym razie otrzymujemy przeciętnego chłopaka

@MoRhUsS

Jasne, że nie. Ale wyglad też ma znaczenie i nie mów mi tylko, iż to nieprawda Ostatnio miałem okazję poznać baaardzo fajną laskę xd Otóż poświęciłem się dla społeczeństwa i zbierałem kase na WOŚP. Oczywiście skarbonki trzeba oddać.. Czas był do 15. Ów dziewoja przyszła ok. 20 o.O i się awanturowała.. Ogólnie była średnio inteligenta. To tylko przykład z zycia wzięty pokazujący, że nie każda ładna dziewczyna jest warta zachodu

@topic

Moment, moment.. Inshon gra z Vision.? To już jest trochę bardziej zagmatwane niż brazylijskie telenowele..

@Rasta
No dobra.. Co uważasz za przegięcie.?-.^

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"

Ostatnio edytowany przez Gelt - 15-01-2008 o 23:07.
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem