Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arha
a ile ma do bana 1 czy 2 ?  szczerze mowiac rsa wbil na mnie :* bo jak pies biegal za 20 ms(bijac wszystkich ktorzy bili tego sorka) ktory walil firebomby pod naszych ^^
|
Dziś wbiłem 4 unjusty i kilka "OK" xD I dzięki wielkie za tego RSa

Teraz się mnie bardziej boją i zawsze chciałem 3 addon

poza tym zabijanie noobcharów Saint to dla mnie wspaniała rozrywka, a nie lizanie dupy/zachowywanie się jak piesek (zaraz będą moje komentarze dotyczące mojego nicku tutaj..) Pepha
btw. dlaczego od razu po battlu dostałem spam w stylu "jezdeź jak Pepchy niby polak a nie tszymasz sie z polakami tylko z PA NG raziztami?! Noob pedał!!!!" ? To mój char, ja go zrobiłem, ja wybieram z kim jestem...proste prawda? Pokazujecie tylko swój poziom i "tolerancję". Tyle.
@down
Wiesz skoro te noobchary wam pomagały, to co mam o tym myśleć? Prawdopodobnie ktoś z Saint.
Co do RSa poszedłem do DP dać Yaugardowi Eq bo miałem rare seta i zaraz wróciłem? ;o Wiem Ty jesteś kozak i byś w takim eq dalej tam stał
@edit znów ;p
No czyli jednak wam pomagały, tak samo jak ten 20lvlowy sorc pomagał NG.
@znow edit
Jeżeli nawet to trudno zmienię świat/zrobię nowego chara

Tak, czy siak wolę pomagać NG, bo jak kiedyś grałem, a Pephy był hunted by NG nigdy, przenigdy nie dostałem msg, że jestem rl to Pephy, tak samo NG mnie nie atakowało, a jak LTK "wygrało" byłem atakowany przez Kiroya, który pragnął moich BoHów

. Po 2 NG już tak nie PAują jak kiedyś wiele osób to zauważyło nie tylko ja. Po 3 Nawet jeżeli Wy wygracie to nie będę miał opcji paymentu ? ;P