Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2008, 11:39   #32
Zoliparia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

@Duke Dran
Z twarzą zawsze mam największe problemy, heh. Może zrobie kiedyś wersje trzecią, to uda mi się poprawić ten element. A z takim kanciastym ludkiem to też dobry pomysł . Pomyśle nad tym.

@Nelo
No, troche sie przejechałem, to fakt. Też trudno mi sie rozstawać z moimi tworami... No ale w końcu zawsze moge ulepić sobie kopie (do tej pory stworzyłem dwie, a powstają jeszcze dwie ulepszone wersje tej figurki) Chciałem sprawdzić czy na takie coś będzie wogóle popyt. Fajnie by było robić takie figurki i przy okazji zgarniać troche grosza . W przyszłości jak już zdecyduje sie coś sprzedać, to raczej na innych zasadach. Mam już pewne plany, ale na razie jeszcze nic nie mówie.

@Othar
Maluję zwykłymi farbkami plakatowymi. A potem lakierem do paznokci. Wiem, że do figurek lepsze są akrylowe, może kiedyś jak bede rozbudowywał swój warsztat to się w nie zaopatrze. Jak do tej pory plakatowe są dla mnie wystarczające. Głównie ze względu na to, że jak już zajmuję się figurkowymi sprawami, to wole lepić nowe wzory, niż je malować . Co do green stuffu, to jak słusznie zauważył Arnisan, trzeba za niego fajnie zapłacić. Może jak zaczną sie sprzedawać moje figurki, to będzie mnie stać ;-).

@Arnisan
Dzięki za radę. Na pewno spróbuję.