Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2008, 11:42   #46
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Subaru Pokaż post
A assasin stary ? jaki teraz knight wali po 400-500 w potwory ? powiedzcie mi jaki bo palkowi czesto sie zdzaza ponad 70% hitów to 300+ u wiekszych leveli . A knight ? jacy knightci expia na frostach ? Nikt prawie bo takie waste ze masakra .
Weź sie kurwa zamknij, jak huja wiesz ok?
Dali asy, świetna sprawa, ale zauważ że teraz średnia hitow na frosts z pb to ~~130, a przed upem ~~170 jest DIAMETRALNA różnica...
Gram na Candi i widzę innych ludzi, niż przed upem na frosts... 130 ek, 140, 220 i czasem 180 jakiś, mówią że są czesto tylko na lekki+ i bija po 1-2h, a nie że kurwa cały dzien na hillach bije 160 ek, next z questa 230 wychodzi po 10h, a za mostem to z 2 następnych lata...
Cytuj:
Przyklad.
60 palek idzie na dragi edron i wyciaga po 30k dziennie.
60 knight pojdzie na dragi edron i ma takie waste po 1 dniu ze plakac sie chce....
TAAAAAK... Uważaj że na pvp wbijesz sie na dragi edron 60 palkiem lub ek, a co do non pvp...
118 (ja) rp idzie na deep fib 2h+ loot (3 d hammers woi serpent fs broad staff~~)+ kasa, myśle sobie... Hmm pójde na d lair edron sie pobawić... Ide ide a tu co? 35 sorc bije sobie dla bez utamo... Na szczęście m wall ratuje sprawe i spadają boszki+rh z nooba,a oprócz niego lata następnych OŚMIU typa...
Cytuj:
A wiec nienazekajcie ze tak wam zle ... porównajcie sobie nawet ile palkowi dodaje exura a knightowi 10 ? 20 hp ?
...
No dobra 118 rp 20 mlvl exura 60-70 ok... ALE Kur~~ SAN LECZY MNIE CZASAMI PO 350-.- więc nie mów mi tu że ja sie lecze lepiej niż rycek w ekstremalnych (2 dls combo) sytuacjach...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx Pokaż post
30k to on w pól h zrobi
Ta jasne, tak jak hydra/frost/dl nie robią comba

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez it's_me Pokaż post
za cene sd masz wiecej niz 3 strzaly w assasin
O.o rly? To ciekawe czemu na jednego frosta leci nawet do 6 as? SZEŚĆ run sd wybija taki 95 ms na warlo teraz?

Cytuj:
tak jak knight x)
a kiedys to max 70k/h robili xd
110 rp/ek peninsula -2 z gfb 110k/h
d lair ven/edron 130 ek 100~~k/h, na małym w ven troche więcej nawet
d lair ven 90 (mówie o main respach, nie o małym)k/h max edron może 100k/h wyciągało sie, mały no tu jakoś lepiej nawet do 120k/h bo dle z hmm sie jeszcze kiedyś biło...
Cytuj:
na 75 da rade tylko ze jak slabo leci to zadnemu lv sie nie zwroci, poza tym bez bota to ciezko na kazdym lv
Niby tak, ale czemu kurwa 95 ms wycina wszystkie respy warlo mając profit?
Tu dowód:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127117&page=226
34 ss 8 robe 6 legów +reszta, nie wiem czy nawet z samych ss nie miał +...

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 16-01-2008 o 11:46.
Xzonixek jest offline