Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Subaru
A assasin stary ? jaki teraz knight wali po 400-500 w potwory ? powiedzcie mi jaki bo palkowi czesto sie zdzaza ponad 70% hitów to 300+ u wiekszych leveli . A knight ? jacy knightci expia na frostach ? Nikt prawie bo takie waste ze masakra .
|
Weź sie kurwa zamknij, jak huja wiesz ok?
Dali asy, świetna sprawa, ale zauważ że teraz średnia hitow na frosts z pb to ~~130, a przed upem ~~170 jest DIAMETRALNA różnica...
Gram na Candi i widzę innych ludzi, niż przed upem na frosts... 130 ek, 140, 220 i czasem 180 jakiś, mówią że są czesto tylko na lekki+ i bija po 1-2h, a nie że kurwa cały dzien na hillach bije 160 ek, next z questa 230 wychodzi po 10h, a za mostem to z 2 następnych lata...
Cytuj:
Przyklad.
60 palek idzie na dragi edron i wyciaga po 30k dziennie.
60 knight pojdzie na dragi edron i ma takie waste po 1 dniu ze plakac sie chce....
|
TAAAAAK... Uważaj że na pvp wbijesz sie na dragi edron 60 palkiem lub ek, a co do non pvp...
118 (ja) rp idzie na deep fib 2h+ loot (3 d hammers woi serpent fs broad staff~~)+ kasa, myśle sobie... Hmm pójde na d lair edron sie pobawić... Ide ide a tu co? 35 sorc bije sobie dla bez utamo... Na szczęście m wall ratuje sprawe i spadają boszki+rh z nooba

,a oprócz niego lata następnych OŚMIU typa...
Cytuj:
A wiec nienazekajcie ze tak wam zle ... porównajcie sobie nawet ile palkowi dodaje exura a knightowi 10 ? 20 hp ?
...
|
No dobra 118 rp 20 mlvl exura 60-70 ok... ALE Kur~~ SAN LECZY MNIE CZASAMI PO 350-.- więc nie mów mi tu że ja sie lecze lepiej niż rycek w ekstremalnych (2 dls combo) sytuacjach...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx
30k to on w pól h zrobi
|
Ta jasne, tak jak hydra/frost/dl nie robią comba
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez it's_me
za cene sd masz wiecej niz 3 strzaly w assasin
|
O.o rly? To ciekawe czemu na jednego frosta leci nawet do 6 as? SZEŚĆ run sd wybija taki 95 ms na warlo teraz?
Cytuj:
tak jak knight x)
a kiedys to max 70k/h robili xd
|
110 rp/ek peninsula -2 z gfb 110k/h
d lair ven/edron 130 ek 100~~k/h, na małym w ven troche więcej nawet
d lair ven 90 (mówie o main respach, nie o małym)k/h max edron może 100k/h wyciągało sie, mały no tu jakoś lepiej nawet do 120k/h bo dle z hmm sie jeszcze kiedyś biło...
Cytuj:
na 75 da rade tylko ze jak slabo leci to zadnemu lv sie nie zwroci, poza tym bez bota to ciezko na kazdym lv
|
Niby tak, ale czemu kurwa 95 ms wycina wszystkie respy warlo mając profit?
Tu dowód:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127117&page=226
34 ss 8 robe 6 legów +reszta, nie wiem czy nawet z samych ss nie miał +...