Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RZal
Nie no super było. 65-70 MS expił sobie z chorym profitem na hero/GS/dragach lub BK (tak tak, wystarczyło posiedzieć i bić umiejętnie a kasa lała się strumieniami) podczas gdy knigt od 20 do 80 lvlu bił zółwie czasem lizardy/małpy a dragi to tylko jak miał nadmiar gotówki do zwastowania. Dalej - 140 MS kosił uber ilości expa/kasy na demonie ewentnualnie hydry/behe/poi dl z blokerem a knight modlił się by nie mieć waste na venore d lair.
|
Tak tylko jakby knight wtedy expił w takim tempie jak sorc/druid to byłby najlepszym vocem i by było znowu narzekanie że jest za mocny bo:
-na warach z uhami wytrzymywał najdłużej
-może bloczyć super duper ja pierdziu potworki typu emony, hydry i zbijać na tym niezła kasę
Coś kosztem czegoś, sorc na mana shieldzie nie wytrzymywał długo bo leczył mane po 80~ a nie tak jak to ma miejsce teraz, dlatego szybko expił i na tym to polegało.....
Ktoś chce być knightem ale wolno expić bierze knighta ktoś chce mieć mało hp ale mieć duże hity bierze sorca, ktoś chce mieć pośrednio hp i bić na dystans bierze palka. Teraz ktoś kto chce wymiatać bierze sorca/druida a kto niechce wymiatać bierze knighta...
@elvisek
Gramy na tym serwie to mi utkwiłeś w pamięci ;p
Co do tego dla to zczaicie czy na tibia 7.4-7.92 29 ed zabił dla bez utamki nie uciekając? paranoja
@ci co mówią że tibia 7.4-7.6 najlepsza
Pewnie chodzi wam o te runy na hotkeyach. Cip soft nie chciał dać za wygraną botom i dlatego to zrobili. Ja wiem że prawda o dobrym pvp wychodziła na jaw właśnie w tych ver. ale i tak wielu osób używałom aim-botów więc na jedno wychodziło. A grafika tibi 7.92 a 7.6 nieco się różni dlatego jestem fanem 7.92