Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vuxes
Nie zaskakuje mnie, że "to co piszę, jest wkur***jące" dla Ciebie skoro jesteś za Ultimation, a ja po nich jadę.
|
Nie do konca, mozna zaakceptowac cos co jest pisane z glowa a ty cieszysz sie ze zwyciestw cruoris jakbys byl jednym z nich naprawde a jestes tylko teoretycznie, sam kiedys zobaczysz.
Cytuj:
Aaa, czyli mam się śmiać z tych, którzy wygrali i wtedy może będę 'dorosły' tak jak Ty? W sumie to prawda, nigdy nie dorosnę do poziomu Ultimation, bo oni som barco elo ziomy i karajom rzyduw hehe!11.
|
Chodzi o to zebys potrafil odpowiedziec co TY zrobiles dla cruoris, bo jak czytalem to dostales trapa od 2 osob. No to ja bym siedzial cicho.
Cytuj:
Nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym, że Puge "ustawia mnie jak chce" :|
Chyba, że dla Ciebie jest dziwne, że liderowi mają być wszyscy podporządkowani.
|
Tak jak pisal chosen one, mozesz se tam gadac i tak cie maja w dupie bo jestes miesem armatnim.
Cytuj:
Ale faktem jest, że Rolus się złożył i mam prawo być usatysfakcjonowanym z tego powodu, zaprzeczysz? Czy dalej będziesz dociekał, kto padł od większej ilości osób, kto lepiej spamował hotkeye?
|
Oczywiscie ze masz prawo byc usatysfakcjonowanym, ale mozesz to robic w sposob bardziej normalny niz forumowe walenie konia